Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Hallo!

Wim Van Rompuy

Naam
Wim Van Rompuy
Bouwjaar
1963
Functie
Kwaliteitsbewaker
Provincie
Antwerpen

Tekstschrijver of pillendraaier?

Pillendraaier van opleiding, woordendraaier van beroep. Is er een verband? Neen, dat is er niet. Wél een rode draad, die 'overtuigen' heet. Hij loopt doorheen mijn carrière als verkoper, (e-)marketeer en trainer in de farmaceutische industrie. Overtuigen, dus: vroeger dokters en apothekers, nu lezers.

Gezond verstand

Natuurlijk moet een tekstschrijver goed 'ter taal' zijn. Maar bovenal moet hij over een flinke dosis gezond verstand beschikken. Om precies te weten wat uw prospect in beweging zet. Om feilloos aan te voelen welke argumenten hem bij het nekvel grijpen. Zodat hij teksten produceert die overtuigen. Die 'doen doen'.

Kwaliteit3

Doordouwer van nature, is mijn codewoord voor Schrijf.be: 'kwaliteit'. Kwaliteit van copywriting. Kwaliteit van projectfollow-up.

Kwaliteit van copywriting door de unieke drievoudige tekstbehandeling. En kwaliteit van projectfollow-up door onze waterdichte werkprocedures.

Is Schrijf.be dan veeleisend voor zijn copywriters? Ongetwijfeld. Opdat zij zouden groeien in hun vak. En opdat u krijgt waarop u recht hebt: kwaliteit en gemoedsrust.

Wim

Favoriete Wim Van Rompuy

Toffe gezichten? Dan hoorde u onze stem nog niet! Bel naar +32 15 27 55 10.