Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be waarden

Onze waarden laten iedereen in ... zijn waarde
 

 • Kwaliteit

  Kwaliteit van teksten én projectfollow-up zijn het enige streefdoel van iedere Schrijf.be'er. Kwaliteit van a tot z, zonder steken te laten vallen. Omdat hij weet dat een klant ons niet taxeert op wat excellent was – wel op wat we het minst goed deden. En dat is zijn goed recht.

 • Vertrouwen en respect

  Door elkaar door en door te vertrouwen, kaarten we mogelijke problemen proactief aan. Plagiaat, bedrog, achtergehouden informatie, verborgen agenda's en wanbetaling maken elke relatie onmogelijk – zowel binnen Schrijf.be als tussen Schrijf.be en zijn klanten. We tolereren ze dan ook niet. 

 • Loyaliteit

  In hun relatie tot hun collega's, klanten en leveranciers zijn Schrijfbe'ren loyaal. Zij voelen zich moreel verbonden met hen. Zij behandelen hen zoals ze zelf door hen willen behandeld worden.

 • Autonomie

  De individuele expertises van alle Schrijfbe'ren maken de collectieve kracht van Schrijf.be. Daarom heeft iedere Schrijfbe'er de hoogste graad van onafhankelijkheid en empowerment – binnen strikte procedures die het vlekkeloze projectverloop garanderen.

 • Transparantie

  Schrijf.be is een 'glazen huis': iedere medewerker weet alles of niets. De Schrijfbe'ren houden voor elk project bovendien een tijdstabel bij. Door nacalculatie sluiten hun nieuwe offertes zo nauw mogelijk aan bij de werkelijk te presteren uren. Het eindresultaat? Zowel Schrijf.be als zijn klanten krijgen een correcte, en dus faire offerteprijs.

 • Werkplezier

  Werken zonder eens uit de bol te gaan? Dat is een stijl, maar niet de onze.