Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Hallo!

Michel Karsenty

Naam
Michel Karsenty
Bouwjaar
1971
Functie
Coördinator
Provincie
Antwerpen

Luisteren om te praten

Luisteren zit me in het bloed. Daarom rolde ik twintig jaar geleden de verkoop in. Niet om mijn koopwaar ondoordacht aan te prijzen. Wel om te luisteren naar de noden van klanten en er samen dé oplossing voor te vinden. Want goede klantenrelaties: het is mijn lange leven.

Wat Schrijf.be daar bovenop deed? Een gedreven team om mijn ervaring mee te delen. En een lat die hier wel erg hoog ligt, zodat ook ik uitgedaagd word – voor ú.

Samen sterk

Samen staan we sterk, de Schrijfbe’ren en ik. Hen coach ik met een luisterend oor en een persoonlijke babbel. Met professionele ondersteuning en prikkelend enthousiasme. Zo krijg ik ook op mijn werk de voldoening die ik smaak(te) als leider van een jeugdbeweging en sportverenigingen, en bij de organisatie van lokale projecten.

Samen staan wij ook sterk: u en ik. Want voor u spring ik in de bres waar en wanneer u maar wilt. Vaak zelfs zonder dat u het me hoeft te vragen. Want alleen dan zit onze zakenrelatie snor.

Gulzige lettervreter

Als bourgondiër ben ik geboeid door alles wat dit leven biedt. Dus ook door mijn moedertaal, het Nederlands, én mijn ‘vadertaal’, het Frans.

Aan taalprikkels geen gebrek. Want kruiswoordraadsels en scrabble, proza en poëzie, kleinkunst: ik smul ervan. Hierbij af en toe – lief – op de vingers getikt door mijn echtgenote, een docente Nederlands.

Mag ik samen met u naar een geknipte taaloplossing zoeken? Contacteer me!

Michel

Favoriete Michel Karsenty

 

Benieuwd naar mijn prille begin bij Schrijf.be? Duik in mijn start-relaas

Toffe gezichten? Dan hoorde u onze stem nog niet! Bel naar +32 15 27 55 10.