Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Hallo!

Maarten De Groof

Naam
Maarten De Groof
Bouwjaar
1976
Functie
Copywriter
Provincie
Antwerpen

Geen taalpurist, geen vriend van de poëzie

Aan kommaneuken doe ik niet, en in het diepst van mijn hart ben ik géén dichter. Die copywriterclichés zijn níét op mij van toepassing.

Wat u dan wel mag verwachten? Snel inzicht in wat u doet. Of u nu software verkoopt of sierbloemen kweekt: ik wil er alles over weten. Als ik het helemaal doorheb, zet ik het om naar een tekst die uw klanten begrijpen. En die hen doet doen.

Geen perfectie, wel controle

“Geen poëet en geen kommaneuker , allemaal goed en wel. Maar krijg ik dan geen gortdroge tekst? En moet niet iedere copywriter een beetje taalpurist zijn?”


Euh, nee. Dáárom werk ik dus bij Schrijf.be. Hier zorgen de kwaliteitsbewaker en eindredacteur ervoor dat mijn pennenvruchten elke Schrijfdokter-test doorstaan. En u dus altijd waar voor uw geld krijgt. Want geen enkele copywriter is perfect. Maar drie? Die zorgen samen voor een overtuigende, correcte en uniforme tekst. Zoals u die nergens ander vindt.

Bovendien krijg ik bij Schrijf.be de kans om nieuwe horizonten te verkennen, zoals SEO en SEA. De Google Analytics- en AdWords-certificaties die ik hier behaalde, helpen me daarbij. En ze garanderen u een SEO- en SEA-copywriter met kennis van zaken.

 

Google Analytics-certificering

 

AdWords-certificering

Geen literatuur, wel uw partituur

O ja, in mijn vrije tijd luister ik vaker dan ik lees. Want niet literatuur, maar muziek is mijn passie. Daarvan getuigt een heus diploma muziekwetenschap aan mijn schrijversmuur. Lidmaatschap van een koor in Mechelen. En een blog over klassieke muziek.


Ook al atypisch voor een copywriter? Misschien. Al zijn ritme en timing onmisbare ingrediënten voor een tekst die vlot wordt gelezen én blijft hangen.


Wat denkt u, schrijf ik het deuntje dat zich in het hoofd van uw klanten nestelt?


Favoriete Maarten De Groof

 

Benieuwd naar mijn prille begin bij Schrijf.be? Duik in mijn start-relaas

Toffe gezichten? Dan hoorde u onze stem nog niet! Bel naar +32 15 27 55 10.