Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Lore Mertens

Hallo!

Lore Mertens

Naam
Lore Mertens
Bouwjaar
1987
Functie
Coördinator
Provincie
Antwerpen

Grote Beer

Welterusten, Kleine BeerWelterusten, Kleine Beer van Martin Waddell blijft een van mijn favoriete prentenboeken. Hierin vat Kleine Beer de slaap niet, omdat hij bang is voor het donker. En slooft Grote Beer zich uit om hem te helpen.

Bij Schrijf.be neem ik als coördinator de rol van Grote Beer op. Ik luister aandachtig naar onze Schrijfbe’ren, analyseer hun problemen, zoek naar oplossingen, ... Kortom, ik zorg ervoor dat zij zich voor u van hun beste kant laten zien.

Zij blij, u blij, ik blij!

Goesting

Na Taal- en Letterkunde was het een logische stap om voor het onderwijs te kiezen. Nu ja, logisch … Ik proefde er een jaar van, maar bleef op mijn honger zitten. En ruilde de klas in voor een bureau. Ja, daar zit en voel ik me goed! Klanten te woord staan, opdrachten opvolgen, overleg plegen, ideeën uitwerken, ...

Zowel intern als extern streef ik ernaar om perfect werk af te leveren. Zodat iedereen de dag tevreden afrondt. Het werk heeft gesmaakt, geeft een voldaan gevoel en doet verlangen naar meer.

Be-leef

Uur: naast cultuur en literatuur, hou ik ook van avontuur in de natuur. Die verrast me op verre reizen met haar schoonheid en grootsheid. En blaast me soms echt omver. Dan voel ik me als mens nietig.
Gelukkig hoeft u als klant niet ver te gaan om datzelfde gevoel te ervaren. Ik zoek voor u de geschikte copywriter uit die ook u omverblaast.

Laat van u horen,
ik ben Lore!

 

Favoriete Lore Mertens

 

Benieuwd naar mijn prille begin bij Schrijf.be? Duik in mijn start-relaas

Toffe gezichten? Dan hoorde u onze stem nog niet! Bel naar +32 15 27 55 10.