Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Leen Van der Elst

Hallo!

Leen Van der Elst

Naam
Leen Van der Elst
Bouwjaar
1981
Functie
Copywriter
Provincie
Antwerpen

Taalprofessional

U wilt verkopen. U kent uw troeven en weet wat uw klanten willen. Maar hoe zet u hun verlangen om in daden? Met puik geschreven teksten!

Misschien hebt u daarvoor geen tijd of mist u wat feeling. Dat is normaal: copywriting is een vak. Vertrouw deze klus dus toe aan mij. Als taalprofessional met twaalf jaar ervaring tover ik uw woorden om in de boodschap die uw klanten willen – en moeten – horen.

Taalverhaal

Waarom ik u resultaat garandeer? Eenvoudig: omdat ik zelf niet zonder kan. Maar geen resultaat zonder vlotte samenwerking. Daarom maken we duidelijke afspraken en sta ik altijd voor u klaar.

Profiteer dus van mijn nieuwsgierigheid en vertel me uw verhaal alsof ik uw klant ben. Dan weet ik wat uw tekst nodig heeft. En wat niet. Overtuigd? Ik warm alvast mijn vingers op!

Taalmicrobe

U raadt het al: taal overheerst mijn leven. Zelfgeschreven verhalen, uitpuilende boekenkasten en geprezen papers leidden me naar de opleiding Vertaalkunde. Jarenlang vertaalde ik vanuit het Engels en Russisch naar het Nederlands.

Maar de schrijver in mij tikte me op de vingers: ik wilde zélf creëren. Dus werd ik ook copywriter. En bij Schrijf.be lever ik nu nóg betere teksten dankzij de kracht van drie.
Daarbij winnen we beiden: ik scherp mijn pen en uw klanten komen in actie. Daag me uit!

Leen

Favoriete Leen Van der Elst

 

Benieuwd naar mijn prille begin bij Schrijf.be? Duik in mijn start-relaas.

Toffe gezichten? Dan hoorde u onze stem nog niet! Bel naar +32 15 27 55 10.