Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
David Vanden Eynde

Hallo!

David Vanden Eynde

Naam
David Vanden Eynde
Bouwjaar
1981
Functie
Copywriter
Provincie
Vlaams-Brabant

It started with a… potvis

In 1989 spoelde een potvis aan op het Noordzeestrand. Acht jaar was ik, en gefascineerd door dat immense beest. Voer voor mijn eerste opstelletje in het tweede leerjaar.

En de juf? Die zag dat het goed was. Meer nog: ze gaf de hele klas een aangepaste les over de potvis. Waar komt hij vandaan? Wat gebeurt er met zijn karkas? Mijn klasgenootjes glunderden - en ik nog net iets meer.

Doen doen

Mijn opstel heeft de leerkracht iets doen doen dat ze anders niet zou hebben gedaan. Het was de eerste keer dat ik de kracht van het geschreven woord aan den lijve ondervond.

Nu werk ik bij Schrijf.be aan 'teksten die doen doen.' Aan de slag gaan met uw boodschap en ze tot leven brengen: daarvoor gaan wij hier samen. Zou toeval dan echt niet bestaan?

Goesting

Na twaalf jaar ervaring in een internationale klantenomgeving zijn de codewoorden in mijn relatie met u: vertrouwen, trouw en inzicht.

Net zoals een potvis twee uur onder water kan blijven, dompel ik me onder in uw wereld. Om opnieuw boven water te komen met de juiste boodschap die uw klanten goesting doet krijgen in uw producten en diensten. Zodat ze op uw aanbod ingaan. Ja, zelfs uw boodschap spontaan uitdragen naar collega’s of vrienden.

Ik sta klaar om in het diepe te duiken. U ook? Laat het me nu weten.

 

Favoriete David Vanden Eynde

Toffe gezichten? Dan hoorde u onze stem nog niet! Bel naar +32 15 27 55 10.