Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Chani Fajka

Hallo!

Chani Fajka

Naam
Chani Fajka
Bouwjaar
1988
Functie
Copywriter
Provincie
Antwerpen

Nieuwsgierig, naar úw verhaal

Uw verhaal, dát wil ik kennen, van begin tot einde. Wat maakt uw bedrijf, product of dienst uniek? Dit nieuwsgierige aagje wil er alles over weten, van naaldje tot draadje. Daarvoor leg ik met plezier mijn oor bij u te luisteren. En zorg ik er met een sprankelende tekst voor dat uw klanten even nieuwsgierig worden als ik. En smeken om meer.

Hoe dat komt? Omdat ik op mijn zesde heel erg boos werd. Boos toen mijn moeder tijdens het voorlezen pardoes stopte. Smeken mocht niet baten, zij had wat beters te doen. Helaas leerden we op school nog maar net ‘maan, roos, vis, huis, poes’ – kent u ze nog, die eerste woordjes? Maar ik was zo nieuwsgierig naar de rest van het verhaal dat ik het boekje opensloeg, de woordenbrij ontcijferde en me liet meeslepen door die magische wereld. Ik las het boek in één ruk uit.

Verleiden en niet meer loslaten

Wilt u uw klant ook zo verleiden dat hij aan u blijft kleven en niet aan uw concurrent? Met een prikkelend persbericht, bruisende brochure of fonkelende flyer? Laat dat maar aan mij over. Met meer dan vijf jaar ervaring op de teller als journalist-redacteur weet ik perfect wat een lezer naar adem doet happen. En waarvan hij in slaap sukkelt.

U hoeft trouwens niet met mij alleen op versiertoer: de eindredacteur en de kwaliteitsbewaker krijgt u er gratis bovenop. Als dat geen verhaal met een goede afloop is!

Favoriete Chani Fajka

Toffe gezichten? Dan hoorde u onze stem nog niet! Bel naar +32 15 27 55 10.