Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Testimonials Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Bank J.Van Breda & C°

Klassieke bank gaat voor sprankelende aanpak

Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° noemt zichzelf 'klassiek'. En daarmee bedoelt ze allesbehalve 'stoffig': "Onze cliënten krijgen een heldere service: eenvoudig en met klasse", verduidelijkt Annik Piessens, specialist Communicatie & Evenementen bij Bank J.Van Breda & C°. Eenvoud én klasse? Dat bracht haar bij Schrijf.be, met succes: "We kijken alvast uit naar een volgend advies!"
Pharos Reizen

Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf

Pharos Reizen

Met de auto door la bella Italia? Op Zweeds avontuur met Pippi Langkous? Een citytrip combineren met uitwaaien aan de kust? Het Nederlandse Pharos Reizen biedt unieke vakanties. Met specifieke formules voor gezinnen. En het beste nieuws? Het doet dat nu ook in België!
Design Vlaanderen

Geen blindelingse eindredactie

Design Vlaanderen

Design leeft in Vlaanderen. En daarvan is het tijdschrift Kwintessens dé getuige. Sinds 1992 brengt Design Vlaanderen dit driemaandelijkse magazine uit, in samenwerking met Flanders Fashion Institute. Elk nummer wordt vormgegeven door een andere grafisch ontwerper. Maar de eindredactie? “Daarvoor hebben we onze vaste partner”, knipoogt Mies Van Roy, Kwintessens-coördinator. 
Geert De Hert

Ik ga met een gerust hart slapen

Geert De Hert

Paradijs met gevogelte is Geert De Herts eerste stripalbum. Hierin trekt bioloog David naar Papoea-Nieuw-Guinea en ontdekt hij er een nieuwe paradijsvogel. Een kleurrijk en komisch verhaal, mét een missie: mensen ervan overtuigen dat we het regenwoud moeten beschermen. Maar een boodschap met taalfouten schiet zelden raak. Dus speelt Geert op zeker: met een mailtje naar Schrijf.be.
TradeFairs.be

Uitstekende partner voor elke taalklus

TradeFairs.be

Een godsgeschenk: dat is TradeFairs.be voor de bezoeker van internationale handelsbeurzen. Hotels, vluchten, tickets: u steekt er zélf uw tijd niet in. Want TradeFairs.be regelt het allemaal. En u bent de volgende dag alweer in België aan het werk. Het brein achter TradeFairs.be? Robert Maurits, Nederlander in Vlaanderen. Die graag eens zijn mailings onder een Belgische loep legt. Bij Schrijf.be!
IPV

Timing altijd stipt gerespecteerd

IPV

IPV staat voor ‘Initiatieven voor Professionele Vorming van de Voedingsnijverheid’. Een hele mondvol. Met andere woorden: hét Belgische opleidingscentrum van en voor voedingsbedrijven. Zijn doel? De voedingsindustrie stimuleren met vorming en begeleiding. Het gevolg? Vaak technische teksten, die toch voor een groot publiek verstaanbaar moeten zijn. En de oplossing? Schrijf.be!
EBP Consulting

In één woord? Kwaliteit!

EBP Consulting

De Schrijf.be-eindredacteur corrigeert de teksten van de mailingcampagnes, brochures en andere communicatiedragers van EBP Consulting cbva uit Jette.