Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Testimonials Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Stadiflex

Teksten met een twist

Stadiflex

Ondernemer Sonja Thuys kent de waarde van een professioneel onlinevisitekaartje. Toen ze startte als zelfstandige twijfelde ze dan ook geen seconde: "Ik moest en zou opnieuw samenwerken met Schrijf.be."
Stad Gent

Contentcreatie van a tot z

Stad Gent

De Stad Gent koopt consequent producten en diensten die bijdragen aan een schonere, socialere en eerlijkere wereld. En heeft daar talloze inspirerende voorbeelden van. Maar hoe deel je die op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier met het algemene publiek? Door de copy- en contentspecialisten van Schrijf.be erbij te halen.
N-VA

Schrijfdokter scoort meer dan 90 procent

N-VA

Denken. Durven. Doen. De N-VA gelooft in duidelijke stand-punten die helder worden verwoord en neergeschreven. Of ze nu komen van de partijtop of van vrijwilligers in de lokale afdelingen. Nele Hiers, teamcoördinator Communicatie, leidt dit proces in goede banen.
Broeders van Liefde

Essentie gevat in verfrissende stijl

Broeders van Liefde

Broeders van Liefde biedt onderwijs en zorg aan 60.000 personen in België. Met als leidraad voor het onderwijs: een uitgebreid opvoedingsproject. Copywriter Stefanie schreef de essentie daarvan neer in een beknopte brochure. Relevante inhoud en frisse woorden houden de lezer nu bij de les. Precies zoals bestuurslid Yves Demaertelaere dat wil. 
De Voorzorg Antwerpen

De Schrijfdokter blies me van mijn sokken

De Voorzorg Antwerpen

Schrijven: daarmee vult Carolien Rietjens haar dagen bij De VoorZorg Antwerpen, op de dienst Marketing en Communicatie. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. En vormt het perfecte koppel met haar beroepsernst. Die combinatie zocht en vond ze ook bij de Schrijfdokter. Die geeft haar nu graag het … woord.
ONE.org

Teksten vertaald … én verbeterd!

ONE.org

ONE is een ngo met wereldwijd 6 miljoen leden. De organisatie vraagt via campagnes en lobbywerk om de strijd aan te gaan met extreme armoede en voorkombare ziektes. Ze werkt daarvoor samen met het grote publiek en politieke leiders wereldwijd. Voor de communicatie in Brussel en Nederland rekent ONE.org op de hertalers van Schrijf.be.
3E

Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen

3E

Een handleiding over duurzaam bouwen: eerder taaie kost. Dus zoeken Mara Callaert van Visuality en Marianne Lefever van 3E een betrouwbare copywriter om de tekst verteerbaar te maken. En Mara herinnert zich nog haar vorige, positieve samenwerking met Schrijf.be. Bingo!
Anne Coppens

Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!

Anne Coppens

Wat doe je als politicus om campagne te voeren voor de verkiezingen? Onder meer een website online zetten. En wanneer je niet wilt vervallen in standaardverkiezingspropaganda? Dan huur je een tekstbureau in. Zoals Schrijf.be. En dat is precies wat Anne Coppens van Open Vld deed voor de verkiezingen van het Vlaams Parlement.
Kluwer Opleidingen

We klimmen een onlinetrap hoger

Kluwer Opleidingen

Kluwer Opleidingen en Schrijf.be zijn al lang geen onbekenden meer voor elkaar. Communications advisor Geert Goovaerts vertelt: “We laten Schrijf.be geregeld los op onze folders, mailings en webteksten om onze gedegen opleidingen aantrekkelijk voor te stellen.” En nu besliste Kluwer Opleidingen om ook een onlinetrap hoger te klimmen, met ‘search engine optimization’ (SEO) . Waar klopten ze aan voor hun teksten? Bij hun ouwe trouwe partner Schrijf.be!
Securex

Schrijf.be bulkt van het schrijftalent

Securex

Voor zijn communicatie doet Securex regelmatig een beroep op Schrijf.be. Want de hr-specialist heeft een neus voor talent. Oók voor schrijftalent.
Hebbes.be

De SEO-teksten van Schrijf.be? Die moet je hebben!

Hebbes.be

Speurt u op internet naar een appartement dat te huur staat? Een villa die te koop is? Of bedrijfsvastgoed? Dan is de kans groot dat u terechtkomt op HEBBES.be, dé zoekertjessite van België. Want de teksten ervan werden geoptimaliseerd voor SEO door Schrijf.be.
IPV

Timing altijd stipt gerespecteerd

IPV

IPV staat voor ‘Initiatieven voor Professionele Vorming van de Voedingsnijverheid’. Een hele mondvol. Met andere woorden: hét Belgische opleidingscentrum van en voor voedingsbedrijven. Zijn doel? De voedingsindustrie stimuleren met vorming en begeleiding. Het gevolg? Vaak technische teksten, die toch voor een groot publiek verstaanbaar moeten zijn. En de oplossing? Schrijf.be!
Het FVV

Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan

Het FVV

"Het Forum van Vlaamse Vrouwen was dringend aan een frisse folder en een nieuwe lay-out voor de website toe. Het uitgelezen moment om ook onze teksten aan te pakken", vertelt Leen, educatief medewerkster bij het FVV. "Via via kwamen we bij Schrijf.be terecht."