Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Testimonials Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

ECMsolutions

Dwars door de Belgisch-Nederlandse taalbarrière

ECMsolutions

“Tekst inzetten als marketinginstrument? Dat doen we nog niet zo lang”, vertelt Jack Warnars van het Nederlandse ECMsolutions. Om de juiste stem te vinden, doet Jack een beroep op het Belgische Schrijf.be: “Er zijn vast goede Nederlandse tekstschrijvers, maar ik proef bij jullie de scherpte.”
Imaxx Webdesign

SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden

Imaxx Webdesign

Hoog scoren in Google? Daarvoor bestaat geen toverformule. Je moet alle beschikbare middelen inzetten en je inspanning volhouden. Imaxx Webdesign  maakte er een van zijn specialiteiten van. En bestelde zijn nieuwe SEO-webteksten dan ook bij Schrijf.be.
Road2Result

Snel én goed

Road2Result

Road2Result is een Mechels IT-bedrijf dat de zaken net iets anders aanpakt.  Door hun klanten een betere service te leveren dan dat ze hen beloven. De verwoording van die aanpak? Die laten ze aan Schrijf.be over – een tekstbureau dat net zo atypisch is.
AlfaNet

Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter

AlfaNet

Andy Ales, zaakvoerder van AlfaNet, beleeft in april 2014 enkele slapeloze nachten. Want een hacker richt zijn pijlen op de duizenden websites die zijn bedrijf in de lucht houdt. De situatie is snel onder controle. Maar hoe overtuig je ook je klanten en de pers daarvan? Andy neemt geen risico: hij belt Schrijf.be.
Tactics

Volbloed taalkunstenaars

Tactics

Bij de IT-knobbels van Tactics zit programmeren in het DNA. Voor glasheldere teksten over hun kunnen, zochten ze een taalvaardige rechterhand met een genetische aanleg voor copywriting. En die vonden ze bij Schrijf.be.
Odyssee Mobile

Oprechte en zoekmachinevriendelijke teksten

Odyssee Mobile

Over buitendienstautomatisatie moet je duidelijke taal spreken. Dat weet Charles Convent, de CEO van Odyssee Mobile, als geen ander. Hij kon dan ook perfect zeggen wat hij verwachtte van zijn nieuwe Engelse webteksten.
GIM

Dit is nu eens leuk samenwerken!

GIM

"We doen nu al meer dan vijf jaar een beroep op Schrijf.be."
Computer Solutions

Overtuigende mailing tegen scherpe prijs

Computer Solutions

Schrijf.be is van alle markten thuis. Websites, direct mail, baselines, hertalingen, ... Voor elke opdracht heeft het de gepaste copywriter in huis. En over elke sector schrijft het met kennis van zaken. Juist die verscheidenheid is onze sterkte. Dat weet ook Caroline Demeire.  
Van Hessen

De ideale partner die zekerheid geeft

Van Hessen

De natuurlijke habitat van Van Hessen? De horecasector. Van een kassa met touchscreen tot geïntegreerde softwaresystemen voor internationale hotelketens: Van Hessen heeft het allemaal al in huis. Daarom besluit de directie om hoog in te zetten op een nieuwe website. En rijst de vraag: "Wie is er in staat om ons complexe aanbod helder te verwoorden voor zoveel verschillende doelgroepen?"
Tyneso

Precies wat we in gedachten hadden

Tyneso

Een eenvoudige vraag voor Schrijf.be van Steven Tytgat, zaakvoerder van ICT-leverancier Tyneso. Of we binnen de week de tekst voor een publireportage konden aanleveren? Ja, dat konden we. En deden we.
Zambezi

Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!

Zambezi

Stefan Van Marcke van Zambezi klopte bij Schrijf.be aan met een strakke deadline. Hij had een persbericht nodig over Cablox – in het Nederlands, Frans, Engels én Duits. Maandagavond plaatste hij zijn bestelling. En nog dezelfde week had hij zijn vier persberichten, kant-en-klaar.
ATX

De juiste stem voor elke doelgroep

ATX

Softwarebedrijf ATX had een speciaal verzoek: in één dag een volledige brochure herschrijven. Schrijf.be nam de uitdaging aan, en minder dan 24 uur later had deze tevreden klant zijn teksten.
Microfix

Weinig geblaat en veel wol

Microfix

"Wat ik op prijs stel bij Schrijf.be? De creativiteit en eenvoud, zeker als nuchtere Nederlander." Wim van Leenen van Microfix zocht en vond een inventief tekstbureau.
Computer-Team

Hun reputatie snelt hen vooruit

Computer-Team

Computer-Team is geen onbekende voor Schrijf.be. Hardware, software, netwerken: de IT-leverancier laat Schrijf.be achter de schermen als een geoliede machine draaien. Toen medeoprichter Wim Wittesaele de website van Computer-Team onder handen nam, twijfelde hij geen seconde. Webteksten? Schrijf.be!