Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Testimonials Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Protector Belgium via Loft33

Meer dan schrijven

Protector Belgium via Loft33

Protector Belgium is de specialist op het vlak van vocht-, schimmel- en houtwormbestrijding. Om die boodschap nog krachtiger de wereld in te sturen, nemen CEO Emile Verschueren en zijn webdesigner Loft33 Schrijf.be in de arm. “Een succesverhaal dat meer inhoudt dan schrijven alleen.”  
CONIX RDBM Architects

A well-built translation

CONIX RDBM Architects

CONIX RDBM Architects design and structure all types of buildings and construction. Whether they’re working on an office building, retail outlet, private housing or educational institution, they always make sure their work responds to the particular needs of their clients. Schrijf.be takes the same approach to structuring texts and translations.  
DW&W Technics

Schrijvers en blijvers

DW&W Technics

DB&W Technics gaat voluit voor groene energie. Zonnepanelen en warmtepompboilers: hier vind je alleen het beste van het beste. En die kwaliteit en energie moeten natuurlijk ook van hun teksten afstralen. Zaakvoerder Yves De Bruycker vertrouwt daarvoor op Schrijf.be.
Smarthome

Teksten op maat

Smarthome

‘Ruimte voor een nieuw verhaal’, dat is de slogan van Smarthome, de jonge projectontwikkelaar uit Vilvoorde. Om dat nieuwe verhaal naar buiten te brengen, riep Smarthome de hulp van Schrijf.be in.  
Interalu smart ceilings

Interalu smart ceilings

Interalu smart ceilings

Interalu takes an innovative approach to ceilings. Any time they introduce a new product or technique, they need brochures, press releases, business presentations and a variety of other texts to accompany it and introduce it to clients, national or international. The right approach is vital from the very start. Which is why Interalu starts by contacting Schrijf.be.
Confederatie Bouw

Boodschap gesnapt én goed verwoord

Confederatie Bouw

De belangen verdedigen van bouwaannemers: het is een taak die de Confederatie Bouw ernstig neemt. Bijvoorbeeld via het lerend netwerk BRICS. Voor de folder deed de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen een beroep op Schrijf.be. Met succes.
Verfwebwinkel

Vlamingen die Nederlanders begrijpen

Verfwebwinkel

Het advies van een schildersfamilie, en het gemak van onlineshoppen: dat is Verfwebwinkel. In Nederland kregen ze al heel wat mensen aan het verven, lakken en behangen. Tijd om de ‘Belgen met de baksteen in de maag’ ook dat advies en gemak te bieden. Maar hoe overtuig je hen? Met een Vlaamse tekstschrijver, natuurlijk!
Pand13

Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.

Pand13

Stel: u bent een bedreven vastgoedbeheerder. Stuurt u een e-mailing de wereld in? Dan wilt u dat uw bedrijfsnaam beklijft – via een korte, brutale tekst die uw lezer naar het puntje van z’n stoel drijft. Hoe? Door Schrijf.be in te schakelen. Pand13 dééd het en blikt tevreden terug.
3E

Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen

3E

Een handleiding over duurzaam bouwen: eerder taaie kost. Dus zoeken Mara Callaert van Visuality en Marianne Lefever van 3E een betrouwbare copywriter om de tekst verteerbaar te maken. En Mara herinnert zich nog haar vorige, positieve samenwerking met Schrijf.be. Bingo!
Nadiluxe

Meteen dol op de schrijfstijl

Nadiluxe

In 2014 viert de Diestse bouwonderneming Nadiluxe haar twintigste verjaardag. Dé aanleiding voor een groot klantenfeest. En voor een nagelnieuwe website met snedige teksten. Ieder zijn specialiteit, redeneerde Nadiluxe. En projectleider Sofie De Regge botste online op Schrijf.be.
BestBend

SEO door wie zelf bovenaan in Google staat

BestBend

Bent u fan van ronde ramen? Viel u voor die afgeronde aluminium voorgevel in het ontwerp van uw architect? Schitterend, maar moeilijk te verwezenlijken. Uw raamproducent of schrijnwerker schakelt dan zijn hulplijn in: een bedrijf dat metalen en kunststof profielen buigt. Een nichemarkt waarin BestBend de toon aangeeft.
Seculux

Betrouwbaar, professioneel én creatief met taal

Seculux

Georgena Sampat is marketing- en communicatieverantwoordelijke bij automatiseringsspecialist Seculux in Lanklaar. Voor het schrijf- en herschrijfwerk rekent ze op Schrijf.be.
Portakabin

Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline

Portakabin

Bent u op zoek naar extra ruimte voor een kantoor, een klaslokaal of wat dan ook? Dan moet u bij Portakabin zijn. Deze pionier in mobiele huisvesting lost in geen tijd uw huisvestingsprobleem op met modulaire of verplaatsbare gebouwen. Bent u op zoek naar een copywriter die én uw website herschrijft én uw teksten hertaalt binnen een strakke timing? Dan moet u bij Schrijf.be zijn. Uit liefst twintig copywriters pikt dit tekstbureau de beste schrijver voor úw project.
Century21

Jullie advies kwam heel goed van pas!

Century21

“Baksteen in Belg zijn maag wordt kleiner”, koppen de kranten. Geen probleem voor CENTURY 21. Huizen kopen, verkopen, huren of verhuren blijft big business. Zo big dat de vastgoedorganisatie toe was aan een nieuwe website.
G2i

De journalisten happen toe!

G2i

Waarom G2i bij Schrijf.be aanklopte? Om een dijk van een persbericht te krijgen. Want het had belangrijk nieuws te melden.
Computer Solutions

Overtuigende mailing tegen scherpe prijs

Computer Solutions

Schrijf.be is van alle markten thuis. Websites, direct mail, baselines, hertalingen, ... Voor elke opdracht heeft het de gepaste copywriter in huis. En over elke sector schrijft het met kennis van zaken. Juist die verscheidenheid is onze sterkte. Dat weet ook Caroline Demeire.  
Water-dicht

Mijn geheime wapen om te scoren in Google

Water-dicht

Op nummer één staan in Google voor zoektermen als 'kelderdichting', 'vochtige muren', 'vochtproblemen', ... dat is het doel van Frederik De Buck, zaakvoerder bij Water-dicht.
Van Pellicom

Drie paar handen leveren vakwerk

Van Pellicom

"Vakwerk? Dat vraagt om materiaal van topkwaliteit", stelt Luc Paredis van Van Pellicom. Daarom stampte hij zusterbedrijf Racom uit de grond. Daar kopen schrijnwerkers hun kwaliteitsvolle pvc-ramen en -deuren rechtstreeks in de fabriek.
Van Calster

Onze nieuwe website straalt!

Van Calster

"We groeien snel en onze communicatie moet mee. En dus was onze website dringend aan herziening toe. Grafisch, maar ook inhoudelijk. Schrijf.be schreef precies neer wat onze klanten moeten weten."
BOSS paints

Er waait een nieuwe wind door onze magazines

BOSS paints

BOSS paints, dé Belgische verfspecialist, voert een ultraprofessioneel marketingbeleid. Elke doelgroep ontvangt zijn eigen communicatiekanaal – mét pasklare topics. Rest alleen nog de juiste stem voor elke doelgroep, zodat de teksten de juiste snaar raken.
Style at Home

Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!

Style at Home

Style at Home richt modelwoningen in, met échte kasten en tafels of ... kartonnen meubelen. Het resultaat? Huizen en appartementen vliegen de deur uit, voor 8 tot 25% meer dan de geschatte waarde. Want de potentiële kopers komen niet binnen in een kille ruimte, maar in een thuis. "En dat begrijpt Schrijf.be uitstekend", vertelt Manou Rottiers, bedrijfsleidster van Style at Home.
Resiterra

De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen

Resiterra

Met zijn drie grote stadsvernieuwingsprojecten in Leuven mikt Resiterra op een heel brede doelgroep. Want de ontwikkelaar wil in de nieuwe woonwijken een boeiende sociale mix creëren. De teksten op de website moeten dan ook iedereen aanspreken. Daarom kiest directeur Erik van Hoof voor Schrijf.be.
Ongenae

De deadline was heel nipt. Toch kregen we alle teksten op tijd.

Ongenae

Het begon met een brochure. En eindigde met een hartverwarmende speech. Tussendoor schreven we nog de webteksten voor www.ongenae.eu, en een voorstellingsfolder naar aanleiding van het vijfenzeventigjarige bestaan van het familiebedrijf.
Kumpen

Copywriting dúúr? Absoluut niet!

Kumpen

"Als je rekent hoeveel tijd je verspilt om zelf een degelijke tekst op papier bijeen te zwoegen – wat dan toch niet lukt? Dan is Schrijf.be helemaal niet duur."
DMI Vastgoed

De tekst spreekt verschillende doelgroepen aan

DMI Vastgoed

Een wervende verkoopbrochure maken voor een vastgoedproject. Het klinkt niet meteen als een mission impossible. Maar wat als de copywriter voor een wel héél divers lezerspubliek moet schrijven?
Consonant-plus

Uitpakken met knappe foldertekst

Consonant-plus

Wie bouwt, verwacht van zijn architect een transparant administratiedossier. Met een correcte kostenraming. Een tijdrovende klus die hij voortaan uitbesteedt aan Consonant-plus. De architect hoeft alleen nog maar zijn documenten op te laden via www.bouwcalculatie.be. Én er nadien zijn kant-en-klare dossier te downloaden. Hem overtuigen van deze service? Dat doet zaakvoerder Jody Van Hoe met een ijzersterke Schrijf.be-tekst.
De Tegelhoeve

Ik wilde er geen letter aan veranderen

De Tegelhoeve

Sonja Goris wist waarheen ze wilde met de nieuwe website van De Tegelhoeve. "Geen overbodige pagina’s, geen ellenlange teksten, en geen overdreven gepoch. Kort maar krachtig. En Schrijf.be ging hélemaal akkoord."
Immo Groep Callens

Open en duidelijk

Immo Groep Callens

Birger Callens is zaakvoerder van Immo Groep Callens. Hij kreeg zijn webteksten van Schrijf.be. En reageerde een dag later al per mail: "Gelieve te noteren dat we heel tevreden zijn met het resultaat." Dat noteerde de Schrijf.be-copywriter graag. En ze vroeg meteen extra feedback.