Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Drukkersjargon professioneel vervlaamst

Drukkerij SK

Meer Vlaamse prospects aantrekken. Dat was het plan van Drukkerij SK uit het Nederlandse Hoek van Holland. De uitdaging voor Schrijf.be? Het technische en specifieke drukkersjargon correct en aantrekkelijk ‘onthollandsen’. “En die missie is geslaagd. Want de vervlaamste webteksten stonden net online en de eerste Vlaamse aanvraag liep al binnen.”

Sprong in het diepe

Bart Simonis van drukkerij SK blikt terug op een gesmeerde samenwerking met Schrijf.be. “Aanvankelijk waren er twijfels. Zou een vervlaamsing van de vele technische drukkerstermen geen brug te ver zijn? Maar copywriter David zette de werkwijze van Schrijf.be helder uiteen en ik waagde de sprong in het diepe. Dat heb ik me nog geen seconde beklaagd.”

Droom je van een marktuitbreiding naar Vlaanderen? Laat je boodschap dan door Schrijf.be onder handen nemen en scoor bij je Vlaamse doelgroep.

Geslaagde missie

“De communicatie liep op rolletjes en Schrijf.be hield zich keurig aan de afgesproken deadlines. Na enkele minieme bijsturingen plaatste ik de vervlaamste teksten snel online. Het was dan ook een heel aangename verrassing toen ik bijna meteen een eerste Vlaamse aanvraag in mijn mailbox vond. Het beste bewijs dat mijn vervlaamste teksten de Vlamingen beter aanspreken.”

“Ik raad het mijn Nederlandse collega-ondernemers allemaal aan. Droom je van een marktuitbreiding naar Vlaanderen? Laat je boodschap dan door Schrijf.be onder handen nemen en scoor bij je Vlaamse doelgroep.”