Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Sommige dingen laat je beter over aan experts

Roltex

Dienbladenproducent Roltex publiceert elk jaar zijn catalogus vol duurzame dienbladen en onbreekbare tafelwaren. Daarbij horen ook teksten die tegen een stootje kunnen. Fris, hip, bondig en op één lijn met de lay-out. Sofie Daeleman, Design & Brand Supervisor bij Roltex, viel als een blok voor de Schrijf.be-nieuwsbrief en -blog. Ze wist meteen: dít zijn de copywriters die ik nodig heb.

Indrukwekkende copy

Sofie is als Design & Brand Supervisor al enkele jaren aan de slag bij Roltex:

“Elk jaar katapulteren we onze catalogus naar the next level. Zo willen we indruk maken op onze klanten. Daarom stapten we af van statische beelden op A4-formaat. In plaats daarvan nemen we onze klanten mee in ons duurzame verhaal. En benadrukken we dat onze dienbladen en unbreakables meer zijn dan gebruiksvoorwerpen. Schrijf.be vatte die volledige user experience perfect. Dankzij hun beeldrijke verhaal bij elk product werd onze catalogus een echte topper.”

Fan van Schrijf.be-werkwijze

Ook de manier waarop Schrijf.be werkt, bevalt Sofie enorm:

“Een catalogus klaar krijgen, is elk jaar opnieuw een spannende taak. Het vergt veel werk en een vlotte samenwerking met partners. Die verwachting loste Schrijf.be meer dan in. Nadat ik een kort mailtje met de nodige info had gestuurd, kreeg ik enkele minuten later al de offerte. En na maximaal twee werkdagen de gevraagde teksten. Heel vlot. Heel aangenaam. Ik ben fan van dit jonge, vlotte team en hun werkwijze!”

Maar 2 correcties op 140 pagina’s

“Op de 140 bladzijden die onze catalogus telt, moest ik maar 2 kleine correcties doorvoeren. Wij kunnen dus niet anders dan tevreden zijn. De teksten zijn bovendien hip en vernieuwend en zitten vol schwung. Binnenkort steken we onze website in een nieuw jasje en dan staat Schrijf.be ongetwijfeld bovenaan op onze telefoonlijst. Want, ja, we doen veel dingen graag zelf binnen Roltex, maar andere laat je beter over aan experts!”