Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens

Cultuurconnect

Cultuurconnect experimenteert als een lab van de toekomst, met digitale tools voor bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra. Zo helpen ze hen de vinger aan de pols te houden. Daarbij horen ook teksten die up-to-date zijn. En die vindt Sara Logghe, projectleider bij Cultuurconnect, in het Schrijf.be-arsenaal.

“Eigenlijk stelde mijn collega Maike Schrijf.be aan mij voor. Zij had al eerder een e-mailing voor het Cultuurcentrum in Brugge door jullie laten herschrijven. En dat resulteerde in een heel fijne tekst. In combinatie met jullie leuke nieuwsbrief, trok dat me over de streep.”

Frisse bries door onze teksten

“Schrijf ik zelf teksten voor projecten? Dan betrap ik mezelf erop dat ik vaak in dezelfde bewoordingen verval. Een extern paar ogen en verse inspiratie af en toe zijn dus meer dan welkom. En dat snuifje extra schwung en helderheid bezorgt de Schrijf.be-copywriter ons. Die fleurt onze nieuwsbrieven op, verwoordt alles dat tikje tintelender en waakt erover dat alles duidelijk is. Dat bespaart mij heel wat hoofdbrekens!”

Efficiënt, snel en aangenaam

“De Schrijf.be-medewerkers werken bijzonder efficiënt. Elk project wordt vlot en op een duidelijke wijze aangepakt. Zo ontstaat er geen ruimte voor misverstanden. Na een aantal bestellingen springt Schrijf.be wat informeler met je om. En dat vind ik wel leuk.”

Geen vaarwel, maar tot ziens!

“Het valt niet wekelijks voor dat wij een copywriter nodig hebben. Maar als ik in de toekomst op een tekst stoot die een vleugje magie kan gebruiken, neem ik absoluut met Schrijf.be contact op. Dit is geen vaarwel, maar tot ziens!”