Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen

One2seven

Beeld u dit even in. Een vissersdorp in de Algarve waar sloepjes rustgevend in de haven dobberen. Gelegen in een streek vol godverlaten stranden en indrukwekkende kliffen. Klinkt goed? Het is de thuishaven van Miguel Titeca, die er in vakantieverblijf One2seven gasten van over de hele wereld ontvangt.

De Algarve in Portugal is een paradijs voor vakantiegangers. "In de zomer komen massa’s toeristen de streek verkennen. Dan zit One2seven vol. In het voorjaar vinden mensen minder snel de weg naar hier. Zonde, want net dan is het heerlijk rustig en aangenaam warm. Daarom wou ik de streek in de kijker zetten als ideale voorjaarsbestemming: met een nieuwsbrief."

Kennismaking via de radio

Miguel heeft zelf geen kaas gegeten van schrijven. "Toevallig hoorde ik op Radio 1 iemand die Obama’s State of The Union analyseerde. Dat bleek Wim Van Rompuy te zijn, de bedrijfsleider van Schrijf.be. Ik surfte snel naar de site en voilà … zo vond ik mijn tekstschrijver. Stefanie maakte een offerte en een dag later gaf ik al mijn startschot."

Schrijven is schrappen

Miguel bezorgde Stefanie een geschreven briefing. "Ik besef dat ik véél aan bod wilde laten komen. Maar schrijven is schrappen, iets wat Stefanie duidelijk onder de knie heeft. Ze haalde er de relevante troeven uit en goot ze in leuke verwoordingen."

Resem reacties en boekingen

"Ik was meteen tevreden over het tekstvoorstel. Maar the proof of the pudding is in the eating, natuurlijk. En eerlijk: ik was overdonderd. Er kwamen heel veel toffe reacties op de nieuwsbrief. En ook de boekingen stroomden binnen. Zo geraakte ons voorjaar met één nieuwsbrief plots helemaal volzet."

 

Banner One2seven