Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Meer dan schrijven

Protector Belgium via Loft33

Protector Belgium is de specialist op het vlak van vocht-, schimmel- en houtwormbestrijding. Om die boodschap nog krachtiger de wereld in te sturen, nemen CEO Emile Verschueren en zijn webdesigner Loft33 Schrijf.be in de arm. “Een succesverhaal dat meer inhoudt dan schrijven alleen.”

 

Hapklare info

“Hoe zorgen we voor een perfecte match tussen een modern webdesign en teksten die onze doelgroep meteen aanspreken? Met die vraag klopte ik aan bij Schrijf.be”, begint Emile Verschueren zijn verhaal.

Schrijf.be schrijft en denkt mee. Een combinatie die vruchten afwerpt

Copywriter David dook onder in onze wereld en nam alle webteksten een voor een onder handen. Hij toverde ze om in hapklare info: helder, informatief en overtuigend. Het resultaat? Professionele SEO-webpagina’s die onze vindbaarheid via Google een stevige boost geven.”

Met raad en daad

“Opdracht volbracht, denkt u? Niets is minder waar, want een website levendig houden, is een continu proces. Ook daarin staat David ons bij met raad en daad. Zo creëerde hij intussen heel wat nieuwe content voor onze nieuwspagina. Nuttige info en boeiende weetjes die de blik van onze surfers verruimen en tegelijk onze site hoog doen scoren in de Google-zoekresultaten.”

“Schrijf.be schrijft en denkt mee. Een combinatie die vruchten afwerpt. Daarvan is onze samenwerking het beste bewijs. En die is zeker voor herhaling vatbaar!”