Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Schrijf.be verzekert me van sterke teksten

Martens Verzekeringen

Als verzekeringsmakelaar trekt Peters Martens volop de kaart van warme, heldere klantencommunicatie. Is er nieuws te melden? Dan giet Stefanie dat in een aantrekkelijke tekst.

"Een paar jaar geleden volgde ik een cursus marketing. De docent raadde me aan om een copywriter in te schakelen voor mijn communicatie – en liet in één adem de naam van Schrijf.be vallen. Bij mijn eerstvolgende communicatieactie wist ik waar ik moest zijn."

Copywriter voelt aan wat ik wil


Beste, aangezien wij dit jaar 60 jaar bestaan, worden er enkele evenementen georganiseerd waarover we willen communiceren met onze klanten. Kunt u op ons kantoor langskomen om dat verder te bespreken? …

- Mail van Peter -


Copywriter Stefanie trok naar Wuustwezel. "Na onze kennismaking schreef ze een eerste brief. En die viel meteen in de smaak – precies zoals de realisaties die ik vooraf op de website zag. In datzelfde feestjaar toverde Stefanie nog meer brieven, uitnodigingen én een speech uit haar pen. Telkens voelde ze goed aan wat ik wilde."

Teksten zijn spitsvondig


Beste Stefanie, intussen zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie. Nu willen we ook onze website vernieuwen. Kunt u voor de teksten zorgen? …

- Mail van Peter -


Natuurlijk – gráág! "Mijn medewerkers en ik leverden de ruwe bronteksten aan. Stefanie herschreef ze volgens de regels van de kunst. Weer meteen in de juiste tone of voice. Ik ben echt heel tevreden met het eindresultaat. De teksten zijn warm, spitsvondig en gevat. Precies hoe wij willen overkomen."

"De doorgedreven kwaliteitscontrole werpt zijn vruchten af. En de administratie verloopt altijd vlot: van offerte tot factuur. Dus ja, ik blijf zeker werken met Schrijf.be. Benieuwd hoe ze me verder zullen verrassen met frisse copyparels!"

 

Martens Verzekeringen over Schrijf.be