Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie

Luminus

Energieleverancier Luminus trekt de kaart van heldere communicatie. "Want klanten hebben daar recht op", zegt productmanager Christophe Leijnen. En daarom vertrouwt hij graag op Schrijf.be.

 

Wervend herschreven

Christophe van Luminus schotelt copywriter Stefanie allerlei teksttypes voor. "Van webpagina’s, over brieven, tot sms’jes. Ze bevatten vaak een droge boodschap. Mijn doel? Ze met pit brengen, zonder de essentie uit het oog te verliezen. Dat lukt Stefanie met verve: elke tekst is vlot geschreven."

Nauwkeurig geredigeerd

Documenten hoeven niet altijd grondig omgegooid te worden, soms volstaat eindredactie. "Contracten en algemene voorwaarden eisen geen wervende insteek. Maar we willen wél dat ze taalkundig correct zijn. Daarvoor rekenen we op de eindredacteur bij Schrijf.be. Die haalt er fouten uit en maakt van de tekst een helder en uniform geheel."

Stipt opgeleverd

"Nog handig aan Schrijf.be? Hun flexibiliteit. In onze maatschappij moet alles nu eenmaal snel gaan. Ook wij kijken vaak aan tegen krappe deadlines. Het is geruststellend dat je dan een betrouwbare schrijfpartner hebt. Want Stefanie levert de teksten altijd stipt op."

Passie voor taal

Christophe schakelde Schrijf.be in op aanraden van zijn collega’s. "Ik nam meteen een kijkje op de site. Grappig dat daar ook 'vervlaamsing' en 'verhollandsing' wordt aangeboden. Voor mij was dat hét bewijs dat deze mensen professioneel en gepassioneerd met taal bezig zijn!"

 

Banner Luminus