Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij

Anders Office

Freelance administratieve duizendpoot: een betere omschrijving is er niet voor An Van de Moortel van Anders Office. Met haar kennis van zaken, vooruit-met-de-geit-mentaliteit en flexibiliteit vult zij elk hiaat in uw administratie. Voor enkele weken, dagen of uren: dat kiest u zelf. Een professionele dienstverlening vraagt om een professionele website, redeneerde An. Dus klopte ze bij Schrijf.be aan.

Snelle offertes voor een gevarieerd tekstaanbod

Schrijf.be kruist Ans pad tijdens haar onlinezoektocht naar een copywriter: “Jullie website zit vakkundig ineen, dat zag ik meteen: heldere verwijzingen, een divers aanbod, … Dus stuur ik een offerteaanvraag in: ‘Kunnen jullie voor mij webteksten schrijven die even professioneel zijn als het werk dat ik bied?’ De volgende dag krijg ik al meteen een prijsvoorstel. Door die vlotte reactie en de correcte prijs is mijn keuze snel gemaakt: Schrijf.be wordt mijn tekstteam.”

Schrijf.be hóórde mij

An weet heel goed wat ze wil voor haar website. Maar die visie in teksten gieten? Dat is andere koek. Waarin haar Schrijf.be-copywriter maar al te graag haar tanden zet:
“Onze Schrijfbe'er houdt echt rekening met hoe ik mijn bedrijf wil neerzetten. Daardoor voel ik mij gesterkt: zij werkt voor een deskundige organisatie die begaan is met mijn doelen. Het resultaat is er dan ook naar: de teksten zijn een schot in de roos.”


Schrijf.be is voor mij de ‘enige’

Voor An is er geen twijfel: “Vraagt iemand mij naar de beste tekstpartner? Dan schuif ik Schrijf.be als enige naar voor. Dit is een team dat weet waarmee het bezig is. Ik bestelde trouwens intussen ook mijn bedrijfsbrochure bij Schrijf.be. Dat … opnieuw de spijker op de kop sloeg.”