Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Zij doen de goede dingen, en de dingen goed

Zorgveiling

"Na alle ervaringen met zogenaamde communicatiebureaus, is Schrijf.be een verademing om mee te werken. No nonsense. Afspraak is afspraak.  Ruim binnen de tijd klaar."

John Paap, zaakvoerder van Zorgveiling (nu: Stipter.nl) steekt zijn enthousiasme voor Schrijf.be niet onder stoelen of banken: "Als je iets nieuws verzint, moet je aan je buurman binnen tien minuten duidelijk kunnen maken wat het is en wat het doet.

Met ons revolutionaire businessconcept wilde dat maar niet lukken. Sinds wij Schrijf.be ingeschakelden, is dat probleem voorgoed opgelost.

Wij waren enthousiast over de brochure die ze voor ons schreven. Daarom gaven we ze de opdracht onze hele site te herschrijven. Ze zijn echt van alle markten thuis als het om schrijven gaat. Alle taalspelletjes op tv worden altijd door Belgen gewonnen. Nu weten wij waarom.

Na alle ervaringen met zogenaamde 'communicatiebureaus', een verademing om mee te werken. No nonsense. Afspraak is afspraak. Ruim binnen de tijd klaar."

"Zij doen de goede dingen en de dingen goed"

"Wat andere zeggen dat ze doen, doen ze bij Schrijf.be. 'Just do it' gaat over hardloopschoenen maar hoort eigenlijk bij Schrijf.be. Zij doen de goede dingen en ze doen de dingen goed. Die combinatie vind je niet snel."

Over Zorgveiling

Zorgveiling (nu: Stipter.nl) is een website waarop letterlijk zorg wordt geveild. Zorgvrager en zorgaanbieder ontmoeten er elkaar. Het systeem is eenvoudig en doorzichtig. Wie zorgt nodig heeft, plaatst zijn zorgvraag op de website. Zorgaanbieders doen er een bod op. De zorgvrager kiest de zorgaanbieder met het beste bod, de snelste zorg en/of de beste service.