Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Inlevingsvermogen verdient respect

Xtra Muros

"Schrijf.be voelt als geen ander de onderliggende boodschap aan en vervat vaak ontastbare meerwaarden in krachtige en inspirerende teksten." Chris Vissers, Marketing Consultant bij Extra Muros, getuigt.

"De copywriters van Schrijf.be leveren meerwaarde. Geen twijfelen aan. Als marketing consultant erken ik de kracht van het juiste woord. De impact van een wervende boodschap ligt in de magische verhouding tussen woord en beeld. En voor dat juiste woord vertrouw ik graag op Schrijf.be."

Lezer centraal

"Wat kunt u van Schrijf.be verwachten? Overzichtelijke, gestructureerde en toegankelijke teksten. Geschreven vanuit het standpunt van de lezer of in dialoog met de lezer. Vanuit een inhoudelijke briefing voelt Schrijf.be als geen ander de onderliggende boodschap aan en vervat het vaak ontastbare meerwaarden in krachtige en inspirerende teksten."

Taalkunde en woordkunst

"Hun inlevingsvermogen in zeer specifieke materies verdient respect. Hun externe visie op een intern ontwikkelde boodschap verrijkt onze communicaties en ondersteunt hun doelgerichtheid."

Chris Vissers
Marketing Consultant, Extra Muros

Over Extra Muros

Extra Muros is een strategisch marketingbureau met meerwaarde.
Gebrand om moderne marketing- en verkooptechnieken toe te passen in de traditionele bouwsector.