Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Professionalisme is indrukwekkend

Xios

"Ik was niet alleen verrast over de nieuwe mogelijkheden die Schrijf.be suggereerde, maar ook door hun loepzuivere manier van factureren."

Marcel Verdickt, opleidingshoofd Communicatiebeheer aan Xios (vroeger 'Hogeschool Limburg') zette een voortgezette opleiding journalistiek en videojournalistiek op stapel.

Hij vroeg ons om hem bij te staan bij de creatie van enkele mailings. Schrijf.be voelde instinctief aan dat de keuze van communicatiemiddel beter kon en adviseerde een gekoppelde online/offline-campagne.

De copywriter van Schrijf.be schreef persbericht, webteksten en advertentieblokjes, die hij meteen ook in lay-out zette.

Professionalisme van Schrijf.be is indrukwekkend

De conclusie van Marcel Verdickt luidt:

"Voor mij was dit een bijzonder aangename samenwerking. De open discussiesfeer waarbinnen gezocht werd naar efficiëntere strategieën. De aangename en professionele samenwerking met de copywriter. Het tot in de puntjes afgewerkte eindproduct: de school kreeg een perfect werkende site aangeboden. En duidelijke afspraken rond de vergoeding. Allemaal redenen om ook voor een volgende opdracht onmiddellijk contact op te nemen met Schrijf.be!"

Lees het interview met deze tevreden klant (pdf)>