Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling

White Rabbit

Het was even zoeken naar de juiste toon voor deze opdracht. White Rabbit is dan ook niet gemakkelijk in woorden te vatten. De vlag? Evenementenbureau. De lading? Organisatoren, creatieve duizendpoten, no-nonsensewerkpaarden. Met professionele sérieux en hier en daar een vijs los. Maar ook met een missie en waarden als stuwende krachten.

Managing director Jo Haegeman probeert mensen te raken. Met verwondering, bewondering, geluk. Om dat te bereiken, creëert en organiseert hij met pure goesting communicatie- en bedrijfsevenementen.

Jo: "White Rabbit wil de beste zijn, met evenementen van een superieure kwaliteit die een grote impact hebben. En daarbij hoort een professionele website, die de lezer informeert en charmeert. Ik kwam via internet bij Schrijf.be terecht, en liet me verleiden door hun website. Ik vond ze to the point, duidelijk én interessant."

Prima voorbereiding

Een Schrijfbe'er ging meteen aan de slag: "Voor de briefing maakte ik een afspraak met Jo. Er was wel een uitgebreid werkdocument – het resultaat van minutieus overleg tussen Jo en zijn medewerkers. Maar een livegesprek vertelt altijd meer. Ik zie ook graag waar onze klanten werken. Niet uit nieuwsgierigheid, wél om de sfeer op te snuiven en de mensen achter het bedrijf te leren kennen."

Correctieronde kwam toch van pas

De voorbereiding verliep vlot. Toch waren de teksten er niet meteen knal op.
Het was zoeken naar de juiste toon en een goed evenwicht tussen eenvoud en overdaad.

Jo: "De stijl was helder en to the point – twee dingen die ik waardeer. Maar soms ging dat ten koste van onze communicatiestijl en belangrijke bedrijfseigen informatie, zoals onze waarden en missie. Dankzij de inbegrepen correctieronde was dit geen probleem. Mijn tekstschrijver luisterde goed naar mijn opmerkingen. En in geen tijd stak er een nieuwe versie in mijn mailbox. Helemaal zoals ik het wou."

Vaste klant erbij

Net zoals White Rabbit wil Schrijf.be de beste zijn. Met sterke teksten en tevreden klanten. Hebben we een vaste klant aan White Rabbit?

Jo: "Zeker en vast. De prijs-kwaliteitverhouding is oké. De opvolging is snel. De resultaten zijn goed. En de inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling. Dus … binnenkort klop ik opnieuw aan bij Schrijf.be voor de copywriting van mijn andere websites."