Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Mijn geheime wapen om te scoren in Google

Water-dicht

Op nummer één staan in Google voor zoektermen als 'kelderdichting', 'vochtige muren', 'vochtproblemen', ... dat is het doel van Frederik De Buck, zaakvoerder bij Water-dicht.

Frederik De Buck van Water-dicht gaat op zoek naar tips en tricks om daar te geraken. En die vindt hij … op Schrijf.be. "Ik nam alle Schrijf.be-teksten over SEO door. En die waren heel leuk om te lezen. Ik schreef me in voor de nieuwsbrief en onderzocht alle tips die mijn website konden helpen. En uiteindelijk besefte ik … dat ik niet de tijd had om heel mijn website zelf te schrijven. Dus vroeg ik hulp aan professionals."

Teksten die metéén goed zitten

"Ik klopte aan bij Schrijf.be. Mijn verwachtingen? SEO-teksten die scoorden bij Google én even leuk lazen als de teksten op www.Schrijf.be. En de SEO-copywriter maakte dat absoluut waar. Elke tekst die ze schreef, ging eerst langs de interne kwaliteitsbewaker en de eindredacteur. Dankzij die drie stappen kreeg ik altijd perfect afgewerkte SEO-teksten. Ik had amper een correctieronde nodig – zelfs niet voor de technische stukken!"

Schrijf.be als geheime wapen

"Ja, ik zou Schrijf.be zeker aanraden bij vrienden! Maar, euh … níét bij collega’s. Want ik sta nu bovenaan in de zoekresultaten, en zou daar graag blijven! Ik hou mijn geheime wapen liever voor mezelf."

 

Banner waterdicht