Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Onze nieuwe website straalt!

Van Calster

"We groeien snel en onze communicatie moet mee. En dus was onze website dringend aan herziening toe. Grafisch, maar ook inhoudelijk. Schrijf.be schreef precies neer wat onze klanten moeten weten."

Hans Van Calster uit de nood helpen met zijn webteksten? Geen probleem. Ook al was de opdracht niet écht eenvoudig. De tegelspecialist had zich de voorbije jaren omgetoverd tot vloerspecialist. En biedt dan ook nog eens een haast onbeperkt productengamma aan. Bezoekers de weg wijzen door die enorme virtuele showroom, was een echte uitdaging.

Razendsnelle service

Hans Van Calster: "Schrijf.be verraste me een eerste keer met zijn snelheid. Ik had nog maar net op ‘verzenden’ geduwd in het webformulier, of ik kreeg al een telefoontje van mijn copywriter. Hij stelde me een reeks gerichte vragen over de inhoud van de nieuwe website, en maakte dezelfde dag nog de offerte. Dat is precies wat ik wil, als ik een offertevraag verstuur: snelle en persoonlijke reactie."

Inhoudelijke precisie

De copywriter begon meteen daarna aan de teksten. Met de briefing van Hans in gedachten: "Onze website moet bezoekers vooral uitnodigen om naar de toonzaal te komen. Want daar kunnen we écht uitpakken met onze deskundigheid en ons familiale karakter."

Professionele uitstraling

Hans Van Calster: "De nieuwe webteksten doen dat perfect: vertellen waarom bouwlustigen en professionele aannemers naar Van Calster moeten komen. Gecombineerd met het nieuwe design hebben we straks precies de professionele uitstraling te pakken die bij ons bedrijf past."

 

Banner Van Calster