Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Onze productvoordelen spatten van het scherm

StylenCo

"Een moderne distributie runnen via een professionele webshop? Arbeidsintensief! Daarom nam ik een specialist in de arm voor onze productomschrijvingen. Geen overbodige luxe."

Irene Van Passel van StylenCo, producent en verdeler van artikelen voor imagoadviseurs, heeft een punt. De hoofdbekommernis van iedere ondernemer is zijn kernactiviteit. En zo hoort het! Laat de geschreven communicatie maar aan Schrijf.be over.

Webteksten prikkelen niet genoeg ...

Irene: "Ik ken Schrijf.be via mijn zoon Peter. Hij zat met zaakvoerder Wim op de schoolbanken." Irenes vraag is duidelijk: "De teksten van onze webshop prikkelen niet genoeg. En de voordelen van onze producten mogen veel meer in de verf gezet worden."

De geknipte copywriter

Dat hoef je de coördinatrice van Schrijf.be geen twee keer te zeggen. Ze plakt meteen de geknipte Schrijfbe’er op de job. Want schrijven is dan wel haar eerste én grootste passie, mode volgt daar meteen op. Zij is zelfs kleurconsulente in haar vrije tijd! Irene slaat dus twee vliegen in een klap, met een copywriter uit haar eigen doelgroep.

Tekst en uitleg

Irene: "De briefing gebeurde telefonisch. En al snel zaten we op dezelfde golflengte. De Schrijf.be-copywriter vroeg tekst en uitleg. Ik kaderde ons bedrijf en lichtte onze unieke marktpositie toe. Ook de troeven van onze productlijn kwamen aan bod." Daarna dompelde de Schrijfbe’er zich onder in een stijlvolle en bontgekleurde wereld.

Het resultaat? "Onze webteksten zijn uitnodigend en hebben duidelijke calls to action. En onze productvoordelen? Die spatten van het scherm."

Google houdt van Stylenco

En Irene kreeg méér. Want haar webteksten zijn nu ook Google-proof. Zodat surfende imagoconsulenten met hun zoekopdracht meteen bij hun favoriete leverancier belanden.

De Schrijfbe’er: "Om de zoekmachines te vriend te houden, optimaliseer je een website technisch én op tekstniveau. En dat laatste is een specialiteit van Schrijf.be."

Website staat hoog ... én overtuigt

De concrete resultaten blijven overigens niet uit: "Mijn website stijgt snel in de Google-ranking en trekt veel nieuwe bezoekers", besluit Irene tevreden. En omdat ze daar meteen bij de kraag gevat worden door boeiende teksten, duiken die ook vérder in de site.

 

Banner stylenco