Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Ze willen het beste voor je

Stijn Knapen Fotografie

Wie in het huwelijksbootje stapt, brandt die grote dag graag op zijn netvlies. Daarvoor zorgt trouwfotograaf Stijn Knapen. Deze jonge enthousiasteling schiet frisse plaatjes vol kleur en detail. Voorbeelden vindt u op zijn gloednieuwe site, met begeleidende tekst van Schrijf.be.

Stijn: "Ik wil mijn prospects overtuigen met een knappe website. Het beeld zat al goed, maar het woord kon nog beter. Ik wist direct waar naartoe: Schrijf.be! Want al jaren lees ik hun nieuwsbrief. En die schiet altijd raak. Wat me helemaal over de streep trok?
De drietrapskwaliteitscontrole. Heel geruststellend dat een copywriter, kwaliteitsbewaker én eindredacteur aan je tekst werken."

Eerlijk advies, sterke tekst

Stijn kwam terecht bij Stefanie. "Haar aanpak boezemde meteen vertrouwen in. Ik polste bij haar naar de SEO-mogelijkheden en zij gaf haar eerlijke advies. Zo lichtte ze toe welke webpagina’s in aanmerking kwamen. Fijn dat ze het beste voor me wilde, en niet zomaar probeerde te verkopen. En het eindresultaat valt in de smaak: de inhoud en stijl passen bij mijn persoonlijkheid. Na enkele ingrepen tijdens de gratis correctieronde was de tekst helemaal perfect."

Stijn geeft graag deze raad mee. "Heb je een schrijfsel dat maar zozo is? Geef het in handen van Schrijf.be. Zij toveren het om tot een tekst die echt overtuigt."

 

Banner Stijn Knapen Fotografie