Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Heb ik teksten nodig? Dan bel ik metéén naar Schrijf.be.

Skinn

Toen het grafische bureau Skinn aan een herprofilering toe was, nam het contact op met Schrijf.be. Dat schreef de teksten van hun troevenblad en website – snel, overtuigend en raak. Het begin van een jarenlange samenwerking. Hebben zijn klanten – naast grafisch ontwerp – ook teksten nodig die doen doen? Dan verwijst Skinn hen graag naar Schrijf.be door. 

Kurt Devlieghere: "Skin begon in 2004 als eenmanszaak. Toen mijn broer twee jaar later ook in het bedrijf stapte, vonden we een professionele herprofilering noodzakelijk. We veranderden onze naam in Skinn, restyleden onze website, en wilden een troevenblad als papieren verkoopsinstrument opmaken.

Nu zijn wij goede grafici, maar geen goede copywriters. Dus zochten we een uitstekende tekstschrijver om te verwoorden wie we zijn, en wat onze meerwaarde is. We hadden Peter Desmyttere voor marketingadvies aangetrokken en hij vertelde ons over Schrijf.be. Een blik op hun website overtuigde ons: dit bedrijf zou ons dichter bij onze klanten brengen."

Overtuigende teksten

"Peter Desmyttere had al eerder met Schrijf.be samengewerkt – voor verschillende klanten van hem. Hij vond de teksten vlot en overtuigend. En laat onze meerwaarde nu net overtuigend grafisch ontwerp zijn …"

Aan een half woord genoeg

"Al vanaf het eerste contact klikte het: we zaten op dezelfde golflengte. De copywriter had aan een half woord genoeg, en zette zich aan het schrijven. Het resultaat? Een korte, maar krachtige webtekst die in een paar treffende zinnen vertelde waarvoor wij staan. En een troevenblad dat onze meerwaarden overtuigend in de verf zette. Heel tevreden waren we: dit smaakte naar meer."

Dankbare klanten

Devlieghere: "Die eerste opdracht leidde dan ook naar een verdere samenwerking. Sommige van onze klanten hebben – naast grafische ontwerpen en creatieve concepten – ook knappe teksten nodig. Dan verwijzen we hen graag naar Schrijf.be door. Omdat we weten dat ze ons er achteraf altijd dankbaar voor zijn.

Want Schrijf.be levert kwaliteit over de hele lijn. Van offerte tot factuur mag je rekenen op professionalisme en snelheid. En de teksten zijn altijd van de bovenste plank: daar zorgt het alerte oog van de kwaliteitsbewaker én de eindredacteur voor.

Voor mij is het een uitgemaakte zaak: heb ik teksten nodig – voor mezelf of mijn klanten? Dan bel ik meteen naar Schrijf.be."