Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten

Roestvrij Taal

Roestvrij Taal schrijft, herschrijft en corrigeert teksten. Zoals Schrijf.be, maar dan 100 kilometer noordelijker: in Uden, Nederland. Het bedrijf heeft dus vooral Nederlandse klanten, maar die gluren al eens over de grens. Dus ging Roestvrij Taal op zoek naar een partner voor ‘vervlaamsing’. En die vond het: in Mechelen!

“Ik vond de website van Schrijf.be via Google”, herinnert Kittie Spierings van Roestvrij Taal zich. “Die straalde professionaliteit uit. En de offerte bevestigde die indruk.” Roestvrij Taal had dan ook torenhoge verwachtingen. “En toch werden ze waargemaakt!”, verzekert Kittie.

Kwaliteit in Nederland én Vlaanderen

Roestvrij Taal viel meteen voor de Schrijf.be-aanpak. “De procedures zijn goed doordacht en passen perfect bij onze manier van werken”, vertelt Kittie. “Ook wij leggen onze lat hoog. En we garanderen nu – onder andere dankzij Schrijf.be – ook voor Vlaamse teksten die kwaliteit.”

Vertrouwen door zorgvuldigheid

“Voor ons zijn Vlaamse teksten moeilijk te beoordelen. Het gaat wel om dezelfde taal, maar jullie schrijfstijl wijkt toch af van de onze. Met Schrijf.be zijn we gerust, want dat gaat zorgvuldig te werk. Zo weten we zeker dat we kwaliteit krijgen”, legt Kittie uit.

Roestvrije samenwerking

Het botert duidelijk tussen de twee tekstbureaus. Kittie: “Ja, het contact verloopt erg prettig, met ‘het Roestvrij Taal van België’. Dus laten we vooral zo doorgaan!”

 

banner roestvrij taal