Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf

Pharos Reizen

Met de auto door la bella Italia? Op Zweeds avontuur met Pippi Langkous? Een citytrip combineren met uitwaaien aan de kust? Het Nederlandse Pharos Reizen biedt unieke vakanties. Met specifieke formules voor gezinnen. En het beste nieuws? Het doet dat nu ook in België!

Statler en Waldorf

Voor de grensoversteek wilde de reisorganisatie een Belgische eindredacteur loslaten op hun 'Hollandse' teksten. En het hoefde niet ver te zoeken. "Ik lees al jaren met veel plezier de nieuwsbrief", vertelt Hugo Eekhof, redacteur bij Pharos Reizen. "De website maakte ook meteen een goede indruk", herinnert Carolijn Leujes-Dreijklufft zich (manager Merk, Markt en Mens bij Pharos Reizen). "Vooral Statler en Waldorf van The Muppet Show die bij ‘Contact’ stonden: daarmee heb ik erg hard moeten lachen."

Vervlaamsing ... en meer

De eindredacteur checkte eerst de webteksten van Pharos Reizen op Nederlands-Nederlands, in opdracht van Carolijn. En nam daarna op verzoek van Hugo ook advertenties onder de loep. "We wilden onze teksten laten kneden voor de Vlaamse lezer", vertelt Hugo. "Dat gebeurde deskundig. En meer: de eindredacteur wees regelmatig op algemene verbeteringen in de teksten." Carolijn: "Ook bij de webteksten maakte hij een helder onderscheid tussen correcties, en advies of vragen. Handig!"

Sympathiek, scherp en snel

"Schrijf.be is sympathiek, scherp en snel", vindt Hugo. Carolijn valt hem bij: "Inderdaad, een gestructureerde organisatie die goede kwaliteit levert. We kregen altijd meteen reactie en de follow-up verliep vlekkeloos. De medewerkers zijn bovendien professioneel en vriendelijk – helemaal anders dan Statler en Waldorf, dus.  ;-)"

 

Pharos Reizen