Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.

Pand13

Stel: u bent een bedreven vastgoedbeheerder. Stuurt u een e-mailing de wereld in? Dan wilt u dat uw bedrijfsnaam beklijft – via een korte, brutale tekst die uw lezer naar het puntje van z’n stoel drijft. Hoe? Door Schrijf.be in te schakelen. Pand13 dééd het en blikt tevreden terug.

Hoe Pand13 bij Schrijf.be belandde? “Een vriend uit de IT-branche wees me op jullie bestaan”, verduidelijkt zaakvoerder Stephan de Kievit. Dus wierp ik even een blik op jullie website. Die was voor mij overzichtelijk en overtuigend genoeg voor een aanvraag. En kijk: één glasheldere offerte later deden we al gouden zaken.”

Laagdrempelig én dodelijk precies

Stephan de Kievit: “Een losse, laagdrempelige e-mailing die professionaliteit ademt. Die de lezer bijzonder nieuwsgierig maakt. En fors de klemtoon legt op onze service, kwaliteit en betrokkenheid. Dat is wat Pand13 nodig had. En dat is precies wat ik kreeg.”

Héél tevreden

“Wij zijn dus ontzettend tevreden over onze e-mailing. Hebben we in de toekomst nog een trefzekere tekst nodig? Dan mag Schrijf.be een telefoontje verwachten.”