Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Onze baseline ligt lekker

O'Woman

O’Woman bekijkt fitness anders. Met kleine, gezellige studio’s, waar vrouwen in alle rust aan hun conditie en gewicht werken. Want gezond sporten heeft volgens O’Woman niets te maken met crashdiëten of ellenlange fitnesssessies. En dát moest duidelijk naar voren komen in hun nieuwe baseline.

Rien van Dijke, directeur van O’Woman, neusde rond op internet tot hij terechtkwam bij Schrijf.be. Een Belgisch bedrijf zowaar, waarvan hij nog nooit had gehoord. Toch besloot hij de samenwerking te wagen.

Duidelijke aanpak

Rien: "Het eerste contact met Schrijf.be? Heel prettig. Vooral hun duidelijke, klantgerichte aanpak beviel me. De offerte was heel correct."
Dus mocht de Schrijf.be-copywriter zich uitleven in een eerste reeks van tien baselinevoorstellen.

Vlaanderen - Nederland

Die reeks werd positief onthaald. Riens opmerkingen stuurden de copywriter verder in de gedroomde richting, en ze leverde een tweede reeks aangepaste voorstellen. Rien: "De voorstellen en de correctieronde? Een goed, efficiënt systeem.

Heel de samenwerking met Schrijf.be verliep eigenlijk snel en prettig. Ook administratief klopte alles als een bus. Soms dook er hier en daar een misverstandje op tijdens onze telefonische gesprekken. Dan besef je even dat Vlaams en 'Hollands' niet identiek zijn. Maar eigenlijk kan ik niets aanmerken op de samenwerking."

Baseline met boodschap

Het uiteindelijke resultaat? De baseline: 'Slank en fit in 30 minuten'. Een slagzin die alle gevraagde elementen bevat. Slank voor vrouwen die aan hun figuur komen werken, fit voor dames die hun conditie op peil willen houden. En de dertig minuten? Omdat je genoeg hebt aan regelmatig een halfuurtje fitnessen om je lekker in je vel te voelen.

Rien: "Heel tevreden waren we met het resultaat. Ik krijg er ook vaak feedback over van anderen. Volgens hen is de boodschap duidelijk, en 'ligt de tekst lekker'."

Klaar voor België?

Rien: "O’Woman heeft plannen om zijn formule ook naar België te brengen. Dat betekent dat al het promotiemateriaal moet herschreven worden: folders, flyers, website, … Wij weten al met wie we hiervoor in zee gaan!"

 

Banner O'Woman