Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Oprechte en zoekmachinevriendelijke teksten

Odyssee Mobile

Over buitendienstautomatisatie moet je duidelijke taal spreken. Dat weet Charles Convent, de CEO van Odyssee Mobile, als geen ander. Hij kon dan ook perfect zeggen wat hij verwachtte van zijn nieuwe Engelse webteksten.

English version of this testimonial?
Vergelijk Nederlands en Engels (pdf)!

 

Wat een uitdaging!

"De teksten voor onze website moesten er boenk op zijn", vertelt Charles. "Want onze verkoop hangt grotendeels af van de kwaliteit van onze onlinemarketing. Toch zochten we geen afgeborsteld verkooppraatje. Onze prospects aanspreken in hun eigen taal met oprechte én zoekmachinevriendelijke teksten: dat wilden we. De toon moest dus informeel, gevat, en rechtdoorzee zijn –  zonder jargon. Niet eenvoudig, gezien de technologische aard van ons product."

"Een snelle blik op het internet leverde ons mogelijke partners op voor deze opdracht. Maar Schrijf.be stak met kop en schouders boven de rest uit. Bovendien hadden we over het bedrijf al positieve dingen gehoord. Dus besloten we om het eens uit te proberen." Schrijf.be schoof zonder enige aarzeling Engelse copywriter Vaughn naar voren. "Ik wierp een blik op zijn portfolio en wist meteen: hem kan ik deze opdracht toevertrouwen. En jawel: tijdens onze briefing borrelden de ideeën naar boven. We voelden de puzzelstukjes al op hun plaats vallen."

Ondersteboven van!

Of Charles kreeg wat hij gevraagd had? Korte, vlot leesbare en scanbare teksten zonder ingewikkeld jargon? "En of! Ik was nog niet klaar met lezen of ik wilde Vaughn al laten weten hoe ondersteboven ik ervan was. Toegegeven: enkele teksten waren wat te lang. Maar Vaughn hakte die mooi in stukken of herschreef ze. Tot ze perfect in mijn plaatje pasten. Nu hebben we een nieuwe website waarnaar we met veel zelfvertrouwen verwijzen."

De toekomst

"Ik kan Schrijf.be niet genoeg bedanken voor het uitstekende werk. Hebben we in de toekomst nog teksten nodig? Dan weten we het te vinden. Want Schrijf.be brengt zelfs een uitdagende en complexe opdracht tot een goed einde."