Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Vlotte, commerciële en krachtige teksten

MOOOBY

Mieke en haar team zijn gepassioneerd door vernieuwing. Fietsen Mintjens was al de pionier voor elektrische fietsen, maar opent nu de deuren voor het vervolgverhaal. Met de lancering van MOOOBY vormt Mieke het Vlaamse verkeerslandschap om in een paradijs van slimme mobiliteit. Efficiënt en snel, zo heeft ze het graag.

Teksten die overtuigen


"Keer op keer overtuigen jullie mij met jullie teksten. Toen ik jullie nieuwsbrieven las, vond ik die altijd erg leuk én leerrijk. Zulke teksten heb ik ook nodig voor onze website, dacht ik toen. Ik stuurde al heel wat opdrachten jullie kant uit en telkens opnieuw was het resultaat schitterend. Jullie krachtige, commerciële teksten overtuigen ons én onze klant keer op keer."


Bye bye, stress


"Wanneer je een nieuw project start, heb je al snel de handen vol. We zijn zo blij dat Schrijf.be ons het werk uit de handen neemt. In plaats van te zwoegen om teksten te verzinnen, laten we dat liever over aan professionals. Zo winnen we tijd en weten we dat onze teksten dik oké zijn."


Al jaren fan


Mieke houdt van innovatie. Stilstaan is achteruitgaan en daarvan is MOOOBY het ultieme bewijs. Met slimme voertuigen ontketent het kersverse bedrijf de oorlog met files en tergend tijdverlies. En de slimme teksten haalt ze bij Schrijf.be.
"Ik ben al jaren fan van Schrijf.be. Wanneer ik voor het eerst over jullie hoorde? Goh, dat weet ik zelfs niet meer. We werken nu al zo lang samen dat het lijkt alsof jullie altijd hebben bestaan in mijn leven. En dat blijft zo."

 

Banner MOOOBY