Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

De communicatie blééf gewoon lopen

Mijn Bescherming

Weet u nog waarover uw thesis ging? Dirk Bakker wel: hij scoorde hoge ogen met zijn eindwerk over streaming video. Een onderwerp dat hem bleef boeien. En waarvan hij uiteindelijk zijn beroep maakte. Dirk is ondertussen de drijvende kracht achter MijnBescherming, een firma die camerabewaking tot een kunst verheft.

"Mijn website werd ontwikkeld door een websitebouwer. En daarvoor had ik teksten nodig. Ik zag ze mezelf niet uit mijn mouw schudden, daarvoor zijn ze te belangrijk. Je wilt je klant een fijne leeservaring geven, én je wilt hoog scoren in Google met de juiste woordkeuzes. Dus stelde Pieter Brat van Webs me voor om eens contact op te nemen met Schrijf.be. Zo gezegd, zo gedaan."

Tekstprofessionals

Hij werd in Mechelen uitgenodigd voor een grondige briefing. "Het project verliep vanaf het begin al professioneel. Mijn copywriter wilde echt alles weten, zodat ze haar teksten goed kon schrijven. Het was een leuke namiddag. En een toffe jongedame." (lacht)

Veilig vangnet

De copywriter ging aan het schrijven, en ondertussen vlogen de mails heen en weer. "Ik ben iemand die zoveel mogelijk communiceert via computer of smartphone. Dat is het vlotst én het goedkoopst. Schrijf.be volgde die aanpak perfect. De communicatie blééf trouwens gewoon lopen."

"Toen mijn tekstschrijver er even niet was, werd me dat op voorhand verteld. En volgde iemand anders naadloos alles op. Vergat ik iets te briefen? Dan belde Schrijf.be zelf, zodat altijd alles duidelijk was en goed afgerond werd."

Tekst én uitleg

De afgewerkte teksten kan iedereen bewonderen op www.mijnbescherming.be.

"Ik ben heel blij met het – overigens snelle – resultaat. En als ik over een zinnetje niet tevreden was, moest ik het maar zeggen: Schrijf.be paste het meteen aan.

Iemand die ik kende, dacht dat er een fout in de tekst stond. Maar daar bleek niets van waar te zijn: ik kreeg de grammaticale verklaring erbovenop!" Dat is dan ook niet voor niets het stokpaardje van de eindredacteur

Voor herhaling vatbaar

"Ik wil graag nog met Schrijf.be samenwerken. Maar eerst weer wat geld verdienen. (lacht) Ik had nog nooit van hen gehoord, maar zie ondertussen meer en meer zaken waarvoor ik hun diensten zou kunnen gebruiken. Een aanrader!"