Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Wat er nog beter kon? Niets.

Ines Bouwen

Achter juwelenontwerpster Ines Bouwen schuilt een klein, gedreven familiebedrijf. Het hele gezin draagt de speciaalzaak voor juwelen en diamanten in het hart. Hun doel? Iedereen verwennen met een uniek ontwerp. Hun methode? Prachtige creaties, een persoonlijke service … én een slimme communicatie.

Ines Bouwen: "We zochten een copywriter om een wervelende tekst over ons bedrijf te schrijven. Die vooral mijn zus en haar juwelen op een 'pakkende' manier voorstelde."

"Tijdens een seminarie in het Carl Van de Velde Instituut werd Schrijf.be aangeprezen en internet leidde me naar hun webstek. Daar volg ik vandaag nog altijd trouw de schrijftips. Die ik intussen ook zelf toepas."

Op onze wenken bediend

"De boeiende teksten die ik zocht, kreeg ik ook. Mijn copywriter bediende me op mijn wenken. Bij Schrijf.be hoef je geen maanden te wachten op het resultaat. Je vindt er een team van copywriters die vlot en snel schrijven."

Niets op aan te merken

"Men durft wel eens zeggen dat alles beter kan, maar dat is bij Schrijf.be niet het geval. Er valt werkelijk niets aan te merken op hun werkwijze. Ik ben dan ook heel tevreden. Meer nog: ik bestel met plezier opnieuw."

 

Banner Ines Bouwen