Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

De SEO-teksten van Schrijf.be? Die moet je hebben!

Hebbes.be

Speurt u op internet naar een appartement dat te huur staat? Een villa die te koop is? Of bedrijfsvastgoed? Dan is de kans groot dat u terechtkomt op HEBBES.be, dé zoekertjessite van België. Want de teksten ervan werden geoptimaliseerd voor SEO door Schrijf.be.

Voor Bart Cuylaerts, Product Manager Online bij HEBBES.be, is Schrijf.be niet nieuw. “In mijn vorige job deed ik al een beroep op hen, ook voor SEO-teksten. Die scoorden telkens hoog in de zoekmachines. Ik zag dus dat het méér dan goed was. Logisch dus, om ook nu weer op safe te spelen met deze professionele partner.”

 

Sterke teksten op tijd geleverd

Bart Cuylaerts schoof Schrijf.be een massa werk in handen, goed voor honderden webteksten. “Enerzijds gaven we briefingmateriaal, om schrijfsels vanaf nul te laten schrijven. Anderzijds lieten we ook heel wat Engelse teksten hertalen. Het resultaat was altijd áf: vlotte stukken mét inhoud, en perfect op tijd geleverd.”

 

Professionele aanpak

Wat Bart opvalt? “Dat Schrijf.be gewoon doet wat het moet doen. Kwaliteitsvolle teksten aanbieden, met op élk moment van het project een vlotte communicatie en goede follow-up. Deze professionele aanpak weerspiegelt zich ook in de website van het bedrijf. Niet te veel poespas met schreeuwerige beelden. Wel een topinhoud, met een schat aan heldere en overtuigende informatie.”

Kies je voor Schrijf.be? Dan heb je een prima partner aan je zijde. Doen!

 

banner hebbes