Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Mijn perfecte match

GeckJo Graphic Design

GeckJo Graphic Design? Dat is het grafische bureau dat Joke Velghe uit de grond stampte. Met beelden kan ze als geen ander overweg. Maar woorden liggen haar iets minder. Daarom geeft ze haar nieuwsbrief in handen van Schrijf.be.

De grafische wereld is voortdurend in beweging. Joke van GeckJo Graphic Design volgt ze op de voet. "Ik deel ze ook met klanten en prospects via mijn nieuwsbrief. Helaas: hem neerpennen in een vlotte woordenstroom is niet mijn ding."

"Toen ik zocht naar een copywriter, kwam ik terecht op de website van Schrijf.be. Ik werd er verrast door het grote aanbod van teksttypes én door de professionele aanpak."

Transparante offerte

Joke vroeg meteen een offerte voor de copywriting van haar nieuwsbrief. "Die viel snel in mijn mailbox en was gedetailleerd opgesteld. Ze maakte heel duidelijk wat je voor je geld mag verwachten. Wat vertrouwen schiep én ervoor zorgde dat mijn eerste Schrijf.be-bestelling een feit was."

Doelgerichte briefing

Copywriter Stefanie belde Joke meteen voor een briefing. "Stefanie stelde rake vragen en peilde naar mijn concrete verwachtingen. Ik vond het ook tof dat ze tijdens het schrijfproces niet aarzelde om de telefoon te nemen en te dubbelchecken. Ze liet als copywriter niets aan het toeval over en dat resulteerde in steengoede teksten waarop ik nauwelijks aanmerkingen had."

Creatieve teksten

"De schrijfsels van Stefanie zijn precies zoals ik ze wil: vlot, fris, verrassend. Een stijl die perfect bij mijn persoonlijkheid past. Én bij de manier waarop ik werk met beelden. Dat smaakt naar meer. Daarom bestelde ik ook al mijn folder- en webteksten bij dit creatieve copywritingbureau. Want Schrijf.be en GeckJo Graphic Design? Dat is voor mij de perfecte match!"

 

placeholder