Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

De 'vloek der kennis' omzeild

Fosfor

Beter een goede buur, dan een verre vriend: een spreekwoord dat u Tom Suykerbuyk van ontwerpbureau Fosfor niet moet leren kennen. Een tijdlang was hij de overbuur van Schrijf.be. En dus hield hij dit tekstbureau graag te vriend. Door het bedrijfsteksten te laten schrijven, bijvoorbeeld.

Schrijf.be verhuisde. Maar dat betekende niet dat de twee creatieve bedrijven uit elkaar groeiden. Integendeel: toen Fosfor voor de tweede keer op rij de Ecodesign Award Pro won, was Schrijf.be de eerste die het te weten kwam … om er een persbericht over te schrijven.

Persbericht viert award

Tom Suykerbuyk: "Wij hebben de vloek der kennis over ons, waardoor we nooit een krachtige tekst over onszelf kunnen schrijven. Wij verliezen ons in details die niet interessant zijn voor de lezer. Bezorgen we alle informatie aan Schrijf.be? Dan filteren zij er de nuttige gegevens uit. Zodat alleen de relevante zaken aan bod komen."

Schrijf.be kan beter

En dus worstelde een Schrijfbe'er zich door de wapenfeiten van Fosfor. En puurde er een persbericht uit. Tom Suykerbuyk: "Het eindresultaat was een persbericht dat Fosfor in de bloemetjes zette – zonder dat het er vingerdik op lag. Exact wat ik wilde – zoals een tijdje daarvoor het troevenblad."

Tom liet zich ook leiden door de Schrijf.be-website: "Die geeft een goede, volledige indruk. Lees je de tips? Dan heb je snel door dat ze het bij Schrijf.be écht wel beter kunnen."

Professioneel en toch snel

Fosfor is meer dan het zoveelste ontwerpbureau. Het ontwikkelt niet alleen zijn creatieve ideeën, maar produceert ze ook. Hiervoor vertrouwt het op zijn jarenlange ervaring en multidisciplinaire team. Ook Schrijf.be steunt op zo’n team.

Tom Suykerbuyk: "Ik kan me geen betere werkwijze voorstellen. De tekst passeert meerdere handen en ogen … én toch gaat de afhandeling héél snel. Ik apprecieer deze vlotte, professionele omgang enorm."

Samenwerking overtuigt

De vlotte samenwerking en de krachtige perstekst sterkten Tom alvast in zijn overtuiging: beter een goede buur, dan een verre vriend. Tom Suykerbuyk: "Ik ben ervan overtuigd: winnen we straks voor de derde keer op rij een Ecodesign Pro award? Dan vier ik dat opnieuw met Schrijf.be!"