Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Teksten die kleur geven aan onze visie

Emente Paint

Emente Paint is een uitzonderlijke verfexpert: met tinten die u niet ziet, maar beleeft. Met een voorliefde voor natuurlijke pigmenten, en een hekel aan trendkleuren. De luxueuze kleurenkaart van de fabrikant moet inhaken op die filosofie: Emente levert de verf, Schrijf.be de tekst.

Dimitri Taeymans, zaakvoerder van Emente Paint, zet de hoofdlijnen op papier. En start een onlinezoektocht naar een professionele tekstschrijver. "Ik kwam meteen terecht bij Schrijf.be. Hun website maakte een heldere, dynamische indruk. En dat wekte mijn vertrouwen."

Meteen herkend: vakmanschap

"Het voorstel dat ik van copywriter Fabian kreeg, was een aanzienlijke verbetering op de brontekst. Met de juiste klemtonen en een overzichtelijke opbouw. Ik herkende er meteen het vakmanschap in waaraan wij zélf zo veel waarde hechten. Emente en Schrijf.be verstaan elkaar dus prima."

Het eindresultaat? Een vouwbare kleurenkaart, in twee gedaantes. De grote, betaalde versie werkt Emente af met handgeschilderde samples.

Dimitri: "Onze klanten maken beredeneerde keuzes over hun interieur. Met de kaart nemen ze de finesse van onze verven mee naar huis. Waar ze de tinten, texturen en glansgraden uitgebreid tegen het licht houden."

Subtiel verwoord briefje

Wanneer Dimitri merkt dat mensen zijn kleuren weleens laten imiteren door andere fabrikanten, neemt hij opnieuw contact op met Fabian. Die schrijft een korte boodschap, die Dimitri drukt op een calqueerpapiertje en bij de kleurenkaart steekt.

Dimitri: "Fabian pakte het minutieus aan: door te wijzen op de passie en de inspanning die in onze kleurenkaart kroop. En door te benadrukken dat je unieke Emente-effecten alleen verkrijgt met Emente-verf."

Degelijkheid op alle vlakken

De werkwijze van Schrijf.be? Die vindt Dimitri duidelijk en professioneel: "De workflow is – naast de tekstkwaliteit – een bewijs van de degelijkheid van Schrijf.be. Ik zou vrienden en collega’s dan ook met een gerust hart aanbevelen om hun schrijfwerk aan hen toe te vertrouwen."

 

Banner Emente Paint