Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!

ElaN

"Wij blijven gecharmeerd door de vlotte leesbaarheid van jullie teksten. Bovendien raken ze altijd de juiste snaar en zetten ze aan tot actie. 'Keep it up', zou ik zeggen!"

Karl Vankerckhoven, general manager bij ElaN Languages vond Schrijf.be enkele jaren geleden via Google: "Jullie website is een pareltje. Een absoluut voorbeeld van hoe het moet. Grafisch misschien geen uitschieter, maar inhoudelijk om vingers van af te likken. En bovendien een SEO-bom. Proficiat!"

Ingeloste verwachtingen

"Onze verwachtingen waren uitermate hoog. Daar vraagt jullie website ook om. ;-) Verder had ik weinig om op voort te gaan. Want ik had toen nog nooit van jullie gehoord. Het was dus een gok om samen in zee te gaan. Maar wel een gok waarvan we nú heel blij zijn dat we hem hebben genomen."

Vaste waarde

"Ondertussen gaat Schrijf.be meer en meer over de tongen. Jullie hebben blijkbaar (en terecht) absoluut naam gemaakt in het copywritingwereldje. Voor ons is Schrijf.be de ideale tekstpartner. Door vlotte teksten die 'doen doen', met hun juist verwoorde inhoud en evenwichtige call to action."

Gestructureerd én flexibel

"Als je het mij vraagt: Schrijf.be is uitermate professioneel. Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe. Wij zijn zelfs ambassadeur geworden, met andere woorden: we maken graag reclame."