Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Verkoopbrief was schot in de roos

Boekhoudkantoor D'haese

"De brief was werkelijk een schot in de roos!
Ik kon in één jaar een omzet realiseren waarvan ik alleen maar kon dromen."

Boekhouder D'haese: "Als startend boekhoudkantoor buiten de stad was het niet evident om klanten te werven. Maar met honger naar groei en bekendheid ben ik op zoek gegaan naar middelen om dit te realiseren, bijvoorbeeld via publicaties en mond-tot-mondreclame. Zo kwam ik terecht op de website van Schrijf.be."

Uiterst direct

mailing d'haeseDe Schrijf.be-coördinator selecteerde de geknipte copywriter voor het schrijven van de mailing. Haar tekstvoorstel was verrassend apart en uiterst direct. Het werd, zoals elke tekst bij Schrijf.be, nog verfijnd door de Kwaliteitsbewaker en kreeg het visum van de eindredacteur. Het resultaat: Weet u wat een goede boekhouder waard is?

"Schot in de roos!"

D'haese: "Het was werkelijk een schot in de roos!
Dankzij deze mailing heeft mijn kantoor in één jaar een omzet kunnen realiseren waarvan ik alleen maar kon dromen - het aantal klanten is vertienvoudigd."

Overtuigd

De verkoopbrief had nog een neveneffect. Ook onze copywriter raakte onder de indruk van de aanpak van meneer D'haese (mede door haar eigen overtuigende brief?), zodat die ook háár boekhouder werd ...