Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Boodschap gesnapt én goed verwoord

Confederatie Bouw

De belangen verdedigen van bouwaannemers: het is een taak die de Confederatie Bouw ernstig neemt. Bijvoorbeeld via het lerend netwerk BRICS. Voor de folder deed de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen een beroep op Schrijf.be. Met succes.

Françoise Nowé, projectcoördinator voor BRICS, begon eerst zelf met het opstellen van de folder. “Onze interne communicatieman raadde me aan om op Schrijf.be te gaan kijken naar de schrijftips. Toen ik zag hoe duidelijk en professioneel de website eruitzag, was ik overtuigd dat ik het tekstbureau moest inschakelen.”

Snel en correct

Françoise beklaagde het zich nog geen moment. “Ik was onder de indruk van de snelheid. Nog voor de offerte nam een van de copywriters al contact met me op om af te toetsen hoe ik het concept van de folder zag. Een heel correcte werkwijze dus. Ik was positief verrast.”

Een tekst die raak schiet

“Het tekstvoorstel dat ik binnenkreeg, overtrof mijn verwachtingen. De copywriter snapte de boodschap en verwoordde die correct. Een rake tekst, al was het wat vreemd om de tekst zonder lay-out te ontvangen. Maar toen ik hem intern liet lay-outen, was het plaatje compleet. Of ik in de toekomst nog met Schrijf.be samenwerk? Yes!”