Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Het hart van onze website

Cocosoft

Wil je als Nederlandse winkelier automatiseren? Dan doe je een beroep op Cocosoft. De leverancier van kassasystemen besloot om zijn klanten een handje te helpen. Door hen op het goede financiële spoor te zetten ... en te houden. De vernieuwde website plaatste die nieuwe diensten in de spotlights.

Lonneke van Soest van Cocosoft: "We besloten om onze webteksten zelf te herschrijven. Maar de belangrijkste drie pagina’s moesten er stáán. Elke maand krijg ik jullie nieuwsbrief met handige schrijftips in mijn mailbox. De keuze was dus snel gemaakt: de scherpe pennen van Schrijf.be zouden het hart van onze website onder handen nemen."

Kort op de bal

Een Schrijf.be-copywriter belde Lonneke onmiddellijk voor een eerste telefonische briefing. Lonneke: "Ik mailde hem ook alle informatie over ons Tandem Concept en ons belangrijkste product Cocosoft Omzet Analyse."

"Mijn tekstschrijver ging meteen aan de slag. En had hij nog een vraag? Dan belde of mailde hij: hij speelt echt kort op de bal. De samenwerking met Schrijf.be verliep dan ook heel vlot en snel."

Tekstpartner om op te bouwen

En het systeem met de drie copywriters die elke tekst onder handen nemen? Dat bewees zijn sterkte.

Lonneke: "De drie webpagina’s die Schrijf.be afleverde, stáán er gewoon. Het is een professioneel en betrouwbaar copywritingbureau dat ik iedereen aanraad. Ja, wij schrijven onze teksten graag zelf. Maar het is een enorme geruststelling om zulke sterke tekstatleten achter de hand te hebben."

 

Banner Cocosoft