Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Sterke content, stipt op tijd geleverd

Brandwolves

Brandwolves is een digital agency. Zeg gerust: digitale duizendpoot. Want Thomas Van Eester zorgt samen met zijn team voor websites, apps, webshops, e-mailmarketing, socialmedia-advies, … “Wil je als digitaal bureau een béétje geloofwaardig overkomen? Dan moet jouw eigen site een paradepaardje zijn. Daarom schakelden we Schrijf.be in voor de content.”

Thomas volgt Schrijf.be al even. "Ik kwam op de site terecht via Google, het bewijs dat hun eigen pagina’s goed SEO-geoptimaliseerd zijn", lacht Thomas. "Ik schreef me in op de nieuwsbrief – puur uit interesse. Die bleek maand na maand érg goed te zijn. Dus toen we een copywriter zochten voor onze eigen site, wist ik meteen waar naartoe. De lovende commentaar van andere klanten trok me helemaal over de streep."

Schrijf.be is een absolute aanrader als je sterke content wilt. Ze zijn misschien iets duurder, maar de prijs-kwaliteitverhouding is helemaal correct.

Nauwelijks correcties

"Was ik al enthousiast over Schrijf.be, dan werd ik dat nog meer na het eerste telefoon-gesprek met Stefanie. Mijn verwachtingen lagen dus wel erg hoog. Of ze ingelost zijn? Ja! Stefanie schreef eerst twee pagina’s zodat we konden bijsturen. Maar dat bleek overbodig. Met een gerust hart wachtte ik alle andere teksten af. Terecht: we hadden op het einde van de rit maar hier en daar een kleine correctie."

Absolute aanrader

"Schrijf.be is een absolute aanrader als je sterke content wilt. Ja, ze zijn misschien iets duurder, maar de prijs-kwaliteitverhouding is helemaal correct. Bovendien leefde Stefanie de afgesproken deadlines mooi na. Belangrijk voor ons, want de ontwikkeling van een site eist een strakke planning. Het resultaat? We stellen ook onze klanten nu Schrijf.be voor als schrijfpartner!"