Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Om van te smullen

AVEVE

Een bloeiende tuin, kerngezonde huisdieren en heerlijke baksels: bij AVEVE vind je alles om je uit te leven. Recent lanceerde AVEVE een heerlijke nieuwe website thuisbakken. En de teksten? Die kwamen van Schrijf.be.

Roel Van Aken: “Voor onze nieuwe website thuisbakken vergeleken we verschillende bureaus voor copywriting. Schrijf.be kwam er als sterkste uit. De tekstschrijvers stelden alles in het werk om onze strakke deadline te halen – en dat in de vakantiemaanden!”

Snel geschakeld

“We zochten vooral een partner die snel kon reageren. En Schrijf.be begon er gelukkig … meteen aan. Het schakelde zelfs extra copywriters in, om toch onze timing te halen.” Er was inderdaad werk genoeg. Een team van copywriters begon lekkerbekkend aan het herschrijven van de recepten. Ze sprongen in de auto voor de prikkelende klanteninterviews, herschreven heldere FAQ’s en bogen zich over de inspirerende verhalen van AVEVE. Het resultaat? Een sprankelende nieuwe website thuisbakken vol inspiratie.

Zoveel pennen, zoveel zinnen

Meerdere copywriters op één project: chaos? Welnee. De vier copywriters staken de hoofden samen: ze stelden een lexicon op en schreven allemaal volgens dezelfde structuur. Dat merkte Roel ook op: “Schrijf.be communiceerde snel en eerlijk. En leverde coherente teksten, zoals we hadden gevraagd. Ook de feedback en finale oplevering ging snel.”

Honger naar meer

Hoe Roel Schrijf.be zou beschrijven? “Jong, dynamisch en nauwgezet. De copywriters werken efficiënt, en bellen bij onduidelijkheden. De kwaliteitscontrole maakt het helemaal af.” En werkt AVEVE nog samen met Schrijf.be? “Momenteel schakelen we een copywriter in voor onze nieuwsbrieven over bakken (‘Veel Bakplezier’). We zijn dus al volop bezig.” (lacht)

 

Banner AVEVE