Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!

Anne Coppens

Wat doe je als politicus om campagne te voeren voor de verkiezingen? Onder meer een website online zetten. En wanneer je niet wilt vervallen in standaardverkiezingspropaganda? Dan huur je een tekstbureau in. Zoals Schrijf.be. En dat is precies wat Anne Coppens van Open Vld deed voor de verkiezingen van het Vlaams Parlement.

Anne: “Ik ben beter in campagne voeren dan in schrijven. Daarom ging ik op zoek naar een tekstschrijver. Via Google kwam ik op de website van Schrijf.be terecht. Die leest heel gemakkelijk. En ik vond er alle informatie die ik nodig had. Dus nam ik onmiddellijk contact op.”

Tekstvoorstel meteen raak

De Schrijf.be-coördinatoren stuurden de aanvraag door naar een geschikte copywriter. “Ik wilde mezelf aan de kiezer voorstellen. Mijn enige voorwaarde: het moest een aangenaam leesbare tekst zijn.” Snel bleek dat Anne met niet minder dan elf Vlaams-Brabantse gemeenten een of andere band had. ‘Dwars door …’, ‘De ronde van …’: De teksten zijn geïnspireerd op het wielrennen. “Dat vond ik een heel tof idee. Het tekstvoorstel was helemaal wat ik ervan verwachtte. Meteen groen licht dus.”

Jonge geesten aan het werk

“Aan de tekst zie je dat de copywriters bij Schrijf.be jong van geest zijn. Jullie denken mee met jullie klanten. Voeg daarbij de correcte, overzichtelijke en duidelijke manier van werken en je krijgt een tekstpartner om op te bouwen.” Klopt Anne voor nieuwe opdrachten dan opnieuw bij Schrijf.be aan? “Absoluut!”