Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen

3E

Een handleiding over duurzaam bouwen: eerder taaie kost. Dus zoeken Mara Callaert van Visuality en Marianne Lefever van 3E een betrouwbare copywriter om de tekst verteerbaar te maken. En Mara herinnert zich nog haar vorige, positieve samenwerking met Schrijf.be. Bingo!

3E maakt van duurzame energie zijn handelsmerk. Zo werkt Marianne Lefever, samen met information designer Mara Callaert, een handleiding uit voor het Vlaams Energieagentschap (VEA). Over bijna energieneutrale woningen, gericht tot de modale bouwer. Nu nog de juiste taal vinden …

Vlot én onderbouwd: doel geslaagd!

Een technische handleiding herschrijven voor een breed publiek? Twee Schrijfbe'ren gaan samen de uitdaging aan. Marianne steekt de loftrompet over het resultaat: "De teksten lepelen vlot binnen, en de inhoud blijft overeind. Op zestig pagina’s paste ik maar één zin aan."

Veel grondiger dan verwacht

De gratis proefalinea overtuigde Marianne om voor Schrijf.be te kiezen. "Ik stuurde dat proeftekstje bij zoals ik het in gedachten had. Wat minder commercieel. En de copywriters pasten zich meteen aan. Als een geolied team herwerkten ze de volledige handleiding diepgaand. Ze controleerden de weblinks en pluisden zelfs de terminologie na via Google. Veel meer dan alleen wat taalkundig schaafwerk!"

Schrijf.be als toonbeeld van follow-up

Marianne pochte over Schrijf.be bij een collega: "Wij kunnen nog een puntje zuigen aan hun follow-up." Waarom dan? "Strikte procedures: helder, betrouwbaar en kort op de bal. Alle afspraken kwamen jullie na, hoe nipt onze deadline ook was. En dat je na afloop van het project nog eens belt om te vragen hoe de samenwerking verliep? Daarin schittert jullie professionaliteit."

Banner 3E