Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
2 TAKT communicatie

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Je weet op voorhand dat het goed komt

2TAKT Communicatie

Een tweetaktmotor "verricht in dezelfde tijd meer arbeid." Daarom doopten Pascal Lesage en Mark Dankers hun communicatiebureau 2TAKT Communicatie (nu: 'DankersCommunicatie'). Het schotelt zijn klanten in een mum van tijd knappe, creatieve lay-outs voor. Voor hun teksten zochten ze een partner die even stevig doorwerkt.

Pascal van DankersCommunicatie: "Ik kende Schrijf.be al van bij mijn vorige werkgever. Ikzelf had nog niet met hen samengewerkt, maar ik wist wel dat mijn ex-collega’s heel tevreden waren." Toen hij een klant had die zijn brochureteksten wou laten herschrijven, klopte Pascal dan ook meteen aan bij Schrijf.be.

Foutloos parcours

Pascal: "De samenwerking verliep uitstekend. Onze vragen werden snel en correct verwerkt. Het was een foutloos parcours – ik heb er alleen maar positieve herinneringen aan. Het resultaat was zoals ik had verwacht: perfect."

Partner gevonden

Dit project legde meteen ook de basis voor een langere samenwerking.
Pascal: "Schijf.be haalt de deadlines, levert een uitstekende service en tekst, voert extra vragen snel en grondig uit, …

Hun elektronische nieuwsbrief met schrijftips kan ik trouwens ook bijzonder smaken. We willen in de toekomst zeker nog samen projecten doen. Voor ons is Schrijf.be de partner van wie je op voorhand weet dat het zeker goed komt."